Tarım Bilgi Paylaşım Forumu  
bodrum escort

Geri git   Tarım Bilgi Paylaşım Forumu > Diğer Bölümler > Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi


Cevapla
 
Paylaş Seçenekler Stil
Alt 30.04.2010, 13:31   #1
Süzme Yoğurt Teknolojisi - Pdf


AÇIKLAMALAR....................................... .................................................. ........... ii
GİRİŞ............................................. .................................................. ........................1
ÖĞRENME FAALİYETİ-1 .................................................. ...................................3
1. SÜZME YOĞURT ÜRETİMİ İÇİN SÜTE UYGULANAN ÖN İŞLEMLER.......3
1.1. Süzme Yoğurdun Tanımı ve Önemi............................................. ..................3
1.2. Süzme Yoğurdun Özellikleri....................................... ...................................3
1.3. Sütün Temizlenmesi .................................................. ....................................4
1.4. Standardizasyon................................... .................................................. ........5
1.4.1. Yağ Standardizasyonu.................................. ...........................................5
1.4.2. Kuru Madde Standardizasyonu .................................................. .............5
1.5. Homojenizasyon.................................... .................................................. ......6
1.6. Isıl İşlem............................................. .................................................. .........7
1.7. Soğutma .................................................. .................................................. ....7
UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ...............................8
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ...................................9
ÖĞRENME FAALİYETİ-2 .................................................. ................................. 12
2. İNOKÜLASYON VE İNKÜBASYON........................................ ...................... 12
2.1. İnokülasyon (Kültür İlavesi) .................................................. ...................... 12
2.2. İnkübasyon........................................ .................................................. ........ 13
2.3. Soğutma .................................................. .................................................. .. 13
2.4. Yoğurdu Süzme............................................. ............................................. 13
2.5. Yoğurma (Karıştırma)...................................... ............................................ 15
UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................. 16
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ................................. 18
ÖĞRENME FAALİYETİ-3 .................................................. ................................. 20
3. AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA.......................................... ....................... 20
3.1. Ambalajlama .................................................. ............................................. 20
3.2. Depolama .................................................. .................................................. 22
UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................. 24
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ................................. 25
MODÜL DEĞERLENDİRME..................................... .......................................... 27
CEVAP ANAHTARLARI .................................................. ................................... 29
KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............. 30


Dosyayı indirmek için:

BURDAN





 
Sponsorlar/Google Reklamları

Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.


İLETİŞİM FORMU

Alt 11.05.2010, 10:59   #2


teşekürler





 
Cevapla

Etiket (Tag) Ekle
pdf, süzme, süzme yoğurt, teknolojisi, yoğurt


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yoğurt Hakkında - PDF Livadi Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi 0 29.04.2010 16:54
Katkısız Yoğurt Nasıl Anlaşılır Mr.Muhendis Süt Teknolojisi 0 28.01.2010 15:52
Yoğurt Teknolojisinde Pastörizasyon Mr.Muhendis Süt Teknolojisi 0 28.01.2010 15:48
Yoğurt Nasıl Yapılır Mr.Muhendis Süt Teknolojisi 0 28.01.2010 15:46
Yoğurt Hakkında Livadi Süt Teknolojisi 1 17.10.2009 15:39





Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:00


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & Computer-Logic.org

Forumumuz tema gönüllüsüdür.

Türkiye!



Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi iletişim formuyla yollarsanız, gerekli işlemler yapılacaktır.

1, 3, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 67, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 72, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 99, 41, 42, 43, 45, 44, 46, 47, 70, 50, 48, 74, 51, 73, 49, 52, 53, 54, 65, 64, 55, 56, 57, 60, 58, 59, 66, 69, 68, 76, 75, 78, 79, 81, 83, 82, 85, 86, 98, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 110, 107, 108, 109, 111, 112,