17.12.2010, 18:23 | #1 |
|
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Peyzaj Mimarliğı Bölümü Lisans Dersleri
I. Yarıyıl
Çizim ve Grafik Anlatım Tekniği Bitki Materyali I Peyzaj Mimarlığına Giriş Jeomorfoloji Toprak Bilgisi Atatürk İlk.ve İnk.Tarihi I Türk Dili I Yabancı Dil I Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı II. Yarıyıl Temel Tasarım Bitki Materyali II Ölçme Bilgisi Peyzaj Sanat Tarihi Meteoroloji Mimarlık Bilgisi Atatürk İlk.ve İnk.Tarihi II Türk Dili II Yabancı Dil II III. Yarıyıl Kaynak Analizi Bitki Materyali III Bitkisel Tasarım Perspektif Çizim Tekniği Peyzaj Konstrüksiyonu I Proje I Tasarım Bitkilerinin Beslenmesi ve Gübrelenmesi IV. Yarıyıl Malzeme Bilgisi Bitki Materyali IV Peyzaj Ekolojisi Bilgisayar Destekli Tasarım IPeyzaj Konstrüksiyonu II İstatistik Proje II V. Yarıyıl Peyzaj Mühendisliği I Bitki Materyali V Kentsel Rekreasyon Alan Planlaması Peyzaj Planlama Bilgisayar Destekli Tasarım II Proje III VI. Yarıyıl Peyzaj Mühendisliği II Peyzaj Onarım Tekniği Kırsal Rekreasyon Alan Planlaması Ağaçlandırma Doğa Koruma Proje IV İletişim Becerileri VII. Yarıyıl Peyzaj Uygulama Tekniği Proje V Mesleki Uygulama I Bitirme Ödevi Seçmeli Ders VIII. Yarıyıl ÇED Proje VI Mesleki Uygulama II Bitirme Ödevi SEÇMELİ DERSLER VII. Yarıyıl Coğrafi Bilgi Sistemleri Süs Bitkileri Hastalık ve Zararlıları Röleve ve Aplikasyon Tekniği Çim Alanlar Çevre Mevzuatı ve Yönetimi Yeşil Alanların Bakımı ve Onarımı Ekoturizm Peyzaj Mimarlığında Anket Değerlendirme Yöntemleri Peyzaj Donatı Elemanlarının Yapım Teknikleri Doğal Bitkilerin Peyzaj Mimarlığında Kullanımı VIII. Yarıyıl Dış Mekan Süs Bitkilerinde Üretim Tekniği Proje Sunum Tekniği Bahçe Çiçekleri Ekolojik Planlama Kent Ormancılığı İnceleme-Araştırma ve Geliştirme Kırsal Değerlendirme Tekniği İç Mekan Süs Bitkilerinde Üretim Tekniği Tarımsal Yapılar ve Sulama Maket Tekniği Konu genc__osman tarafından (17.12.2010 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
bölümü, Çanakkale, dersleri, linas, lisans, mart, mimarliğı, onsekiz, peyzaj, Üniversitesi |
|