|
Genel Konular Bakanlık, ÖSYM, MEB sınavlarına ilişkin duyurular ile diğer eğitim-öğretim haberleri |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
27.08.2011, 10:31 | #1 |
|
Öğrenim ve Katkı Kredisinin Kesilme Sebepleri
ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNİN KESİLME SEBEPLERİ
* Öğretim kurumundan ayrılması, çıkarılması veya geçici olarak uzaklaştırılması, * Vazgeçme, izin alma, kayıt dondurma, * Sağlık sebebiyle öğretim kurumuna devam etmemesi, * Öğretim kurumunu değiştirmesi esnasında, eski okulunda bir yıldan fazla başarısız olması yada öğretimine bir yıl ara vermesi, * Öğretim kurumunun kapatılması, * Kurum yurtlarından süresiz çıkarılma cezası alması, * Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışması, * Kesin hükümle mahkum olması hallerinde öğrencilerin öğrenim ve katkı kredisi kesilmektedir. BURSUN KESİLME SEBEPLERİ * Başarısız olması, * Öğretim kurumundan ayrılması, çıkarılması veya geçici olarak uzaklaştırılması, * Vazgeçme, izin alma, kayıt dondurma, * Sağlık sebebiyle öğretim kurumuna devam etmemesi, * Öğretim kurumunu değiştirmesi esnasında, eski öğretim kurumunda bir yıl başarısız olması yada öğretimine bir yıl ara vermesi, * Öğretim kurumunun kapatılması, * Kurum yurtlarından süresiz çıkarılma cezası alması, * Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışması, * Kesin hükümle mahkum olması hallerinde öğrencilerin bursu kesilmektedir. Kaynak: kyk.gov.tr |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
katkı kredisi kesilme nedenleri, katkı kredisi neden kesilir, öğrenim kredisi kesilme nedenleri, öğrenim kredisi neden kesilir |
|