|
Öğretim Üyeleri Öğretim üyelerinin özgeçmişleri, yayınları, çalışmaları ve öğrencilerinin gözünden hocaları |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
16.08.2017, 10:44 | #1 |
|
Hüseyin Tevfik Gültaş
DOKTORA
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Kolza (Brassica napus L.) bitkisinin toprak-su-atmosfer ilişkilerinin belirlenmesi Danışman:DOÇ. DR. YEŞİM ERDEM YÜKSEK LİSANS TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE Tekirdağ Ziraat Fakültesi/Tarımsal Yap. ve Sulama/Tarımsal Yap. ve Sulama Kiraz bahçelerinde damla ve mikro yağmurlama sulama yöntemlerinin ekonomik yönden karşılaştırılması Danışman:Y.DOÇ.DR. YEŞİM ERDEM Bodur Kiraz Bahçelerinde Damla Ve Mikro Yağmurlama Sulama Yöntemlerinin Yatırım Ve İşletme Masrafları Yönünden Karşılaştırılması Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi (Yıl:2007 Ay:1 Cilt:13 Sayi:1) GÜLTAŞ HÜSEYİN TEVFİK Crop Water Stress İndex For Assessing İrrigation Scheduling Of Drip İrrigated Broccoli (Brassica Oleracea L. Var. İtalica) Agricultural Water Management (Yıl:2010 Ay:12 Cilt:98 Sayi:1) Erdem Yeşim, Arin Levent, Erdem Tolga, Polat Serdar, Deveci Murat, Okursoy Hakan, Gültaş Hüseyin T. Yield And Quality Response Of Drip İrrigated Broccoli (Brassica Oleracea L. Var. İtalica) Under Different İrrigation Regimes, Nitrogen Applications And Cultivation Periods Agricultural Water Management (Yıl:2010 Ay:5 Cilt:97 Sayi:5) Erdem Tolga, Arın Levent, Erdem Yeşim, Polat Serdar, Deveci Murat, Okursoy Hakan, Gültaş Hüseyin T. The Canopy Temperature Response To Vapor Pressure Deficit Of Grapevine Cv. Semillon And Razaki Agriculture and Agricultural Science Procedia (Yıl:2015 Ay: Cilt:4 Sayi:2015) Ahi Yeşim,ORTA ABDÜLHALİM,GÜLTAŞ HÜSEYİN TEVFİK,Gündüz Arzu |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
hüseyin tevfik gültaş kimdir, hüseyin tevfik gültaş kitapları, hüseyin tevfik gültaş yayınları |
|