28.10.2010, 00:13 | #1 |
|
Pazar Geliştirme Sorumlusu
Antalya – Isparta Bölgesi (tercihen Antalya / Isparta’da ikamet eden); GüneyDoğu Anadolu Bölgesi (tercihen Şanlıurfa’da ikamet eden) ve Trakya – Marmara Bölgesi’nde(tercihen Tekirdağ/Edirne’de ikamet eden) görevlendirilmek üzere Pazar Geliştirme Sorumluları arıyoruz.
* Ziraat Mühendisi ve tercihen Bitki Koruma bölümü mezunu * Zirai alanda 1 - 2 yıl deneyim sahibi * Tarım ilaçları konusunda bilgi sahibi * MS Office uygulamalarına hakim * B sınıfı ehliyet sahibi * Erkekler için askerlik görevini tamamlamış * Tercihen İngilizce bilen İş Tanımı * Yeni ürünleri tanıtmak, satış kampanyalarını desteklemek ve ürün konumlandırmasının ve kullanımının doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak * Bölgede çiftçiler ile ilişkilerin yürütülmesi * Bölge satış ekibi ile beraber denemelerin gerçekleştirmek ve organize etmek * Bölgede iletişim faaliyetlerini uygulamak(organizasyonlar, eğitimler, fuarlar...) * Bölgedeki yeni projeleri desteklemek Başvuru: basf.com/career |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
25.01.2011, 15:34 | #2 |
|
Merhaba Edirnede ikamet etmekteyim ve şu an askerden yeni geldim. İş ilanının süresi hala devam etmektemidir.
|
25.01.2011, 15:50 | #3 | |
|
Alıntı:
http://www.basf.com.tr/ecp3/Turkey/t.../Contact/index Bu link yardımıyla firmayla iletişime geçebilirsiniz. |
|
Etiket (Tag) Ekle |
geliştirme, pazar, sorumlusu |
|