25.04.2011, 14:09 | #1 |
|
Kuluçka Tesis Sorumlusu Aranıyor
Şirketimizin Kuluçka Tesisinde, Müdür pozisyonunda görevlendirilmek üzere Kuluçka Tesis Sorumlusu aranmaktadır.
Aranan Nitelikler : * Üniversitelerin Veteriner / Ziraat Fakültelerinden mezun. * Kuluçkahane alanında en az 2 yıl deneyimli, * İnsan ilişkileri, ikna kabiliyeti ve sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, uyumlu, paylaşımcı, * Yönetim ve organizasyon becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, * Analitik düşünebilen, çözüm odaklı, problem çözme yeteneği gelişmiş, yeniliklere ve gelişime açık, * Bilgisayarı ve ofis programlarını etkin kullanabilen, raporlama ve sunum teknikleri konusunda becerili, * Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, * Sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen, * Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, * Seyahat engeli olmayan, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Bay veya bayan eleman alınacaktır. Başvuru: As Tavukçuluk Tarım İşletmeleri |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
zootekni iş, zooteknist alınacak, zooteknist aranıyor, zooteknist iş, zooteknist iş ilanları, zooteknist ve veteriner hekim aranıyor |
|