09.12.2011, 12:01 | #1 |
|
Deneyimli Tohumluk Üretim Müdürü Aranıyor
* Ziraat Mühendisi ( Tercihen Bitkisel Üretim Bölümlerinden Mezun),
* Tohum firmalarının üretim departmanında, tarımsal üretim çiftliklerinde en az 3 yıl üretim tecrübesi olan, * Ekip çalışmasına yatkın ve altında çalışacak üretim personelini idare edebilecek tecrübeye sahip olan, * Tarımsal üretimin gerektirdiği dönemsel yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olan, * B sınıfı sürücü belgesi ve aktif sürüş deneyimi olan, * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan, * Tercihen çiftliklerde Çiftlik Müdürlüğü yapmış veya üretimde en az 3-4 yıl görev almış ve müdürlük yapabileceğine inanan, Tarımsal Üretim - Tohumluk Üretim Müdürü aranmaktadır. TARIMSAL ÜRETİM MÜDÜRÜ – TOHUMLUK ÜRETİM MÜHENDİSİ 1- Firmamızın kendi arazilerinde ve sözleşmeli çiftçi arazilerinde yapılan üretimlerin toprak hazırlığı, ekimi, ilaç – gübrelemesi ve hasadına kadar tüm süreçlerin planlaması, takibi ve kontrolü. 2- Firma personeli olan üretim elemanlarını, şoförleri ve teknik kadroyu organize ederek üretim faaliyetlerini yönetmek. ÖNEMLİ NOT: * Bu pozisyonda görev alacak kişinin daha önce geniş arazilerde üretim yapan çiftliklerde çiftlik müdürlüğü veya üretim sorumlusu olarak görev almış olması gerekmektedir. * Direk olarak müdürlük yapmamış fakat üretimde EN AZ 3 YIL görev almış adaylardan bu görevi üstlenip başarabileceğine inan mühendislerin başvuruları dikkate alınacaktır. Yer: Edirne Başvuru: Tekcan Tohumculuk San. Tic. Ltd. Şti Kariyer.Net üzerinden yapabilirsiniz. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
bitkisel üretim mezunu aranıyor, deneyimli ziraat mühendisi, tohumluk üretimi müdürü aranıyor |
|