17.12.2009, 09:47 | #1 |
|
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademik Kadrosu
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyeleri
Prof.Dr. KAZIM ABAK Prof.Dr. İ. TAYFUN AĞAR Prof.Dr. SAADET BÜYÜKALACA Prof.Dr. ÖMÜR DÜNDAR Prof.Dr. SİNAN ETİ Prof.Dr. ÖMER GEZEREL Prof.Dr. SALİH KAFKAS Prof.Dr. AYZİN KÜDEN Prof.Dr. ALİ KÜDEN Prof.Dr. AHSEN IŞIK ÖZGÜVEN Prof.Dr. SEVGİ PAYDAŞ Prof.Dr. NEBAHAT SARI Prof.Dr. SEMİH TANGOLAR Prof.Dr. NURGÜL TÜREMİŞ Prof.Dr. TURGUT YEŞİLOĞLU Doç.Dr. YILDIZ AKA KAÇAR Doç.Dr. H.YILDIZ DAŞGAN Doç.Dr. YEŞİM MENDİ Yrd.Doç.Dr. BİLGE YILDIRIM Ar.Gör. HATİCE BİLİR Ar.Gör. İLKNUR SOLMAZ Ar.Gör. MÜGE UYSAL KAMİLOĞLU Ar.Gör. SONGÜL ÇÖMLEKÇİOĞLU Ar.Gör. ŞEBNEM KUŞVURAN Ar.Gör. MERAL İNCESU Ar.Gör. AYEŞEGÜL BURĞUT Ar.Gör. HATIRA TAŞKIN Ar.Gör. NAMIK KEMAL YÜCEL Ar.Gör. BERKEN ÇİMEN Ar.Gör. ŞENAY BEHLÜL Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyeleri ENTOMOLOJİ ANABİLİM DALI Prof. Dr. Nedim UYGUN Prof. Dr. Erdal ŞEKEROĞLU Prof. Dr. A. Faruk ÖZGÜR Prof. Dr. Serpil KORNOŞOR Prof. Dr. İ. Halil ELEKÇİOĞLU Prof. Dr. M. Rifat ULUSOY Yard. Doç. Dr. Cengiz KAZAK Yard. Doç. Dr. Ekrem ATAKAN Araş. Gör. Ahmet BAYRAM Araş. Gör. Cemal KİBRİTÇİ Araş. Gör. Derya ŞENAL Araş. Gör. Feza DOĞANLAR Araş. Gör. Gonca VATANSEVER Araş. Gör. Gökhan AYDIN Araş. Gör. M. Ali SÖĞÜT Araş. Gör. Murat KÜTÜK Araş. Gör. Oğuzhan DOĞANLAR Araş. Gör. Selime ÖLMEZ Araş. Gör. Serdar SATAR Araş. Gör. Şenol YILDIZ Araş. Gör. Zeynel AKDAĞCIK FİTOPATOLOJİ ANABİLİM DALI Prof. Dr. Ahmet ÇINAR Prof. Dr. Özden ÇINAR Prof. Dr. M. Asil YILMAZ Prof. Dr. N. Kemal KOÇ Prof. Dr. Mehmet BİÇİCİ Prof. Dr. F. Nezihi UYGUR Prof. Dr. Saadettin BALOĞLU Prof. Dr. Ali ERKILIÇ Prof. Dr. Nükhet ÖNELGE Doç. Dr. Yeter CANIHOŞ Yard. Doç. Dr. Sibel UYGUR Yard. Doç. Dr. Mukaddes KAYIM Yard. Doç. Dr. Yeşim AYSAN Yard. Doç. Dr. M. A. KAMBEROĞLU Araş. Gör. D. Soner AKGÜL Araş. Gör. Fulya BAYSAL Araş. Gör. Gökmen KOÇ Araş. Gör. Handan ALTINOK Araş. Gör. Hülya ÖZGÖNEN Araş. Gör. Monna GAZEL Araş. Gör. Mustafa MİRİK Araş. Gör. Nevcihan GÜRSOY Araş. Gör. Nilüfer YILDIZ Araş. Gör. Olcay BOZDOĞAN Araş. Gör. Onur KOLÖREN Araş. Gör. Raziye ÇETİNKAYA YILDIZ Araş. Gör. Semiha ÜNLÜ Araş. Gör. Sibel DERVİŞ Araş. Gör. Ş. Evrim ARICI Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ahmet CANBAŞ Prof. Dr. Mehmet GÜVEN Prof. Dr. Turgut CABAROĞLU Prof. Dr. Bülend EVLİYA Prof. Dr. Hasan FENERCİOĞLU Prof. Dr. Cahide Yağmur Prof. Dr. Nuray GÜZELER Prof. Dr. Zerrin ERGİNKAYA Doç. Dr. Hüseyin ERTEN Doç. Dr. Serkan SELLİ Doç. Dr. M.Ümit ÜNAL Yrd.Doç.Dr M.Sertaç ÖZER Yrd. Doç. Dr. Işıl VAR Yrd. Doç. Dr. Asiye AKYILDIZ Yrd. Doç. Dr. Türkan KEÇELİ Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyeleri Biyoteknoloji Prof. Dr. Rüştü HATİPOĞLU Doç. Dr. Hakan ÖZKAN Arş. Gör. İbrahim ATIŞ Arş. Gör. Sevda ALTINTAŞ Çayır - Mera Prof. Dr. Tuncay TÜKEL Prof. Dr. Rüştü HATİPOĞLU Arş. Gör. İbrahim ATIŞ Ekofizyoloji Prof. Dr. Müjde KOÇ Arş. Gör. Dr. Celaleddin BARUTÇULAR Lif Bitkileri Prof. Dr. Oktay GENÇER Yrd. Doç. Dr. Özgül GÖRMÜŞ Nişasta ve Şeker Bitkileri Prof. Dr. Halis ARIOĞLU Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Prof. Dr. Menşure ÖZGÜVEN Prof. Dr. Saliha KIRICI Prof. Dr. Sezen TANSI Arş. Gör. Muzaffer KIRPIK Yağ Bitkileri Prof. Dr. Menşure ÖZGÜVEN Prof. Dr. Halis ARIOĞLU Prof. Dr. Saliha KIRICI Prof. Dr. Sezen TANSI Yrd. Doç. Dr. Sezer SİNAN Serin İklim Tahılları Prof. Dr. İbrahim GENÇ Prof. Dr. Yusuf KIRTOK Prof. Dr. Müjde KOÇ Prof. Dr. Tacettin YAĞBASANLAR Doç. Dr. Hakan ÖZKAN Arş. Gör. Dr. Celaleddin BARUTÇULAR Arş. Gör. Cemal YÜCEL Arş. Gör. Sevda ALTINTAŞ Sıcak İklim Tahılları Prof. Dr. Yusuf KIRTOK Prof. Dr. Ahmet Can ÜLGER Arş. Gör. Gönül ÖZGENTÜRK Arş. Gör. Ömer KONUŞKAN Arş. Gör. Burhan KARA Baklagil Yem Bitkileri Prof. Dr. Hasan GÜLCAN Prof. Dr. Adem Emin ANLARSAL Buğdaygil Yem Bitkileri Prof. Dr. Turan SAĞLAMTİMUR Prof. Dr. Veyis TANSI Arş. Gör. Alpaslan KUŞVURAN Yemeklik Tane Baklagiller Prof. Dr. Yusuf KIRTOK Prof. Dr. Adem Emin ANLARSAL Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyeleri Sitelerindeki hata nedeniyle daha sonra eklenecek. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü Öğretim Üyeleri Sitelerindeki hata nedeniyle daha sonra eklenecek. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yıldırım KUMOVA Prof. Dr. Attila YAZAR Prof. Dr. Rıza KANBER Prof. Dr. Taner ALAGÖZ Prof. Dr. Bülent ÖZEKİCİ Prof. Dr. Mahmut ÇETİN Prof. Dr. Sevilay TOPÇU Doç. Dr. Mustafa ÜNLÜ Doç. Dr. Fatih TOPALOĞLU Yrd. Doç. Dr. Özkan GÜĞERCİN Arş. Gör. Burçin GENCEL Arş. Gör. Zekai GÜMÜŞ Arş. Gör. Müge ERKAN Arş. Gör. Yeşim BOZKURT Arş. Gör. D. Levent KOÇ Arş. Gör. Burçak KAPUR Arş. Gör. Servet TEKİN Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa GÖK Prof. Dr. M. Rıfat DERİCİ Prof. Dr. A. Kerim ÇOLAK Prof. Dr. Selim KAPUR Prof. Dr. Zülküf KAYA Prof. Dr. Suat ŞENOL Prof. Dr. Hayriye İBRİKÇİ Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ Prof. Dr. Alhan SARIYEV Prof. Dr. A. Oğuz DİNÇ Doç. Dr. Cumali KARAMAN Doç. Dr. M. Bülent TORUN Doç. Dr. İsmail ÇELİK Doç. Dr. Selim EKER Doç. Dr. Ayfer TORUN Yrd. Doç. Dr. Kemal Yalçın GÜLÜT Yrd. Doç. Dr. Emin Bülent ERENOĞLU Dr. Mahmut DİNGİL Dr. Eren ÖZTEKİN Ar. Gör. Çağdaş AKPINAR Ar. Gör. Ebru KARNEZ Ar. Gör. Halil ERDEM Ar. Gör. Yusuf TÜLÜN Ar. Gör. Ahmet DEMİRBAŞ Ar. Gör. Yakup Kenan KOCA Uzman (Dr.) Özlem ÇAKMAK Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyeleri Biyometri ve Genetik ABD Prof. Dr. G Tamer KAYAALP Prof. Dr. Zeynel CEBECİ Prof. Dr. Numan ÖZCAN Ar. Gör. Nurşen YILDIRIM Ar. Gör. Selçuk Ulusoy Hayvan Yetiştirme ve Islahı ABD Prof. Dr. Ahmet TESTİK Prof. Dr. Ali Okan GÜNEY Prof. Dr. Oktay GÜRSOY Prof. Dr. A. Nazım ULUOCAK Prof. Dr. Osman TORUN Prof. Dr. Ulviye KUMOVA Prof. Dr. Nazan DARCAN Doç. Dr. Serap GÖNCÜ KARAKÖK Ar. Gör. Sezen OCAK Ar. Gör. Aykut BURGUT Yemler ve Hayvan Besleme ABD Prof. Dr. Murat GÖRGÜLÜ Prof. Dr. Ferda OKAN Prof. Dr. Hasan Rüştü KUTLU Doç. Dr. Ladine ÇELİK Ar. Gör. Ayfer Bozkurt KİRAZ Ar. Gör. Zeynep BOZKURT Konu erdiucar tarafından (19.04.2010 Saat 04:13 ) değiştirilmiştir. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
|