|
Ders Notları Ziraat, gıda, veteriner, peyzaj başta olmak üzere her türlü ders notunun olduğu bölümdür |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
28.03.2010, 19:45 | #1 |
|
Çay Fidanı Yetiştirme - Pdf
İÇİNDEKİLER....................................... .................................................. .......................i
AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ......ii GİRİŞ .................................................. .................................................. .........................1 ÖĞRENME FAALİYETİ–1 .................................................. ........................................3 1. Tohumla Üretim............................................ .................................................. ...........3 1.1.Tohumluk Ocağın Özellikleri....................................... ........................................5 1.2.Tohumda Aranan Özellikler........................................ .........................................6 1.3.Tohumların Hasat Zamanı............................................ ........................................6 1.4.Tohumları Muhafazası .................................................. .......................................6 1.5.Ekim Öncesi Yapılan İşlemler .................................................. ...........................7 1.6.Tohum Ekimi............................................. .................................................. .........7 UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..............................................8 ÖLÇME DEĞERLENDİRME..................................... ..............................................9 ÖĞRENME FAALİYETİ–2 .................................................. ......................................11 2. ÇELİKLE FİDAN ÜRETİMİ .................................................. ................................11 2.1.Çeliğin Tanımı............................................ .................................................. ......11 2.2.Damızlık Çay Bitkisi ve Özellikleri .................................................. .................11 2.3.Çelik Üretim Yöntemleri........................................ ............................................12 2.3.1.Çelik Yastıklarında Üretim .................................................. .......................14 2.3.2.Naylon Torbalarda Üretim............................................ ..............................15 2.3.3.Plastik Tünelde Üretim............................................ ....................................16 UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ............................................18 ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ......................................19 MODÜL DEĞERLENDİRME..................................... ...............................................21 CEVAP ANAHTARLARI....................................... .................................................. ..24 KAYNAKÇA.......................................... ............................................. Dosya ektedir. BURDAN |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
Çay, fidanı, pdf, yetiştirme |
|