26.06.2012, 10:42 | #1 |
|
Bağcılıkta Deneyimli Zirai Yönetici Aranıyor
*Ziraat Fakültesinden mezun,
*Veya daha önce bağ ,bahçe ,çiftlik işleri yönetmiş *Dinamik çalışma ortamlarına uyum sağlayan, *Analitik düşünceye,problem çözme ve karar verme yeteneğine sahip, *İletişim becerileri güçlü,insan ilişkilerinde başarılı, *MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen, *Aktif olarak araç kullanan, *Asma Fidanı Üretimi ve bağcılıkta deneyimli,ve bunların pazarlamasında tecrübeli, *İstanbul avrupa yakasında(Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Çatalca tercih) ikamet eden, *Azami 45 yaşlarında,Ziraat Mühendisi veya teknikeri. *Çiftliği yönetebilecek,idarecilik yapmış. Şirketimize ait üzüm bağları ve fidanlıklardaki üretim,tanıtım ve satış işlemlerini yürütmek, seracılığı geliştirmek ve pazar bulmak. Ayrıca çatalcadaki çiftliği yönetebilecek. Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı Eğitim Seviyesi: Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Mezun) Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar Askerlik Durumu: Yapıldı Başvuru: Oynurden Kimya San. A.Ş. FABRİKA: Cihangir Mah. Işıklar Cad. No.11 Haramidere Avcılar 34310 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel: +90 212 422 11 00 pbx Mobile: +90 533 433 50 25 Fax: +90 212 422 10 99 |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
asma fidanı üretiminde deneyimli, zirai yönetici alınacak, zirai yönetici aranıyor |
|