29.08.2011, 13:07 | #1 |
|
Ahi Evran Üniversitesi Yerleşkeleri
Üniversitemiz 4’ü Kırşehir il merkezinde ve 5’i ilçelerde olmak üzere toplam 9 yerleşkede eğitim öğretim faaliyetine devam etmektedir.
1- Merkez Yerleşke: Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu faaliyet göstermektedir. 2- Bağbaşı Yerleşkesi: Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü, Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Fen - Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu faaliyet göstermektedir. 3- Aşıkpaşa Yerleşkesi: Ziraat Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi faaliyet göstermektedir. 4- Sağlık Yerleşkesi: Sağlık Yüksekokulu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu faaliyet göstermektedir. 5- Kaman Yerleşkesi: Kaman Meslek Yüksekokulu 6- Mucur Yerleşkesi: Mucur Meslek Yüksekokulu 7- Çiçekdağı Yerleşkesi: Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu 8- Akpınar Yerleşkesi: Meslek Yüksekokuluna bağlı çeşitli programlar bulunmaktadır. 9- Boztepe Yerleşkesi: Meslek Yüksekokuluna bağlı çeşitli programlar bulunmaktadır. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
|