|
Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
15.07.2012, 23:38 | #1 |
|
Kuş Yemleri (Kırmızı,beyaz,japon darısı)
Siteden azda olsa bilgi sahibi olabildim araştırdım biraz ama istediğim bilgiyi bulamadım vardır ama gözümden kaçtı.Muhabbet kuşu üreticisiyim kırmızı darının üretimde yeterince yeri var diğer yemlerde lazım tabii.Sorularıma gelince ben Konyada ikamet ediyorum dal darı üretmek istiyorum burdan okuduklarım kadarıyla kurak iklimde yetişebiliyorlar.Kuşlara yedirdiklerimizdende çıkıyorlar saksıda denemiştim fakat daha verimli olması açısından bahçede üretime karar verdim özellikle kırmızı darı için böyle bi şeye başvurmak istedim sizlerinde yardımlarıyla başlamak istiyorum.
1-Konyada yetişmesi nasıl olur? 2-Kuşlara yedirdiklerimiz hariç tohum satan sitelerde rastlamadım ama verim açısından o tarz sitelerden bulabilirmiyiz? 3-Sulaması toprağı ilaçı nasıl olmalı? 4-Ekim zamanı ne zamandır?(İlk bahar yazıyor ama birde burdan görmek istedim doğru tohumamı baktım ) 5-Daha önce üreten oldumu acaba? |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
24.07.2012, 21:45 | #2 |
|
Cevap hala yokmu?
|
|