|
25.09.2010, 20:51 | #1 |
|
Bitkisel Üretim Mezunu Ziraat Mühendisi Alınacaktır
Genel Nitelikler:
* Üniversitelerin Ziraat fakültelerinden mezun (Tercihen Bitkisel Üretim bölümleri), * Tarımsal üretim veya araştırma konusunda en az 2-3 yıl deneyimli, * Ekip çalışmasına yatkın,kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açık, * Tarımsal üretimin gerektirdiği yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, * Araştırma faaliyetlerinin gerektirdiği sabırlı ve dikkatli çalışma becerisine sahip, * Sürücü belgesi sahibi ve aktif sürüş deneyimi olan, * Yurtiçi-yurtdışı seyahate engel durumu olmayan, * Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, * Pozisyon gereği, Edirne- Keşan' da ikamet edebilecek İş Tanımı: Tarımsal Üretim ve Araştırma Mühendisi * Tarımsal üretimimizde danışmanlık ve kontrolörlük yapmak, * Tohumluk üretimi ile ilgili tüm faaliyetlerde teknik personel olarak çalışmak, * Tohumluk üretimi ile ilgili yasal prosedürü takip etmek, * Denemelerin ve araştırma faaliyetlerinin ekim, bakım, hasat ve gözlemlerini yapmak ve bu çalışmalar ile ilgili yazışma ve raporlamaları yapmak, Tekcan Tohumculuk Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
alınacaktır, bitkisel, mezunu, mühendisi, Üretim, ziraat |
|