|
Tarımsal Yayınlar Zirai dergi ve kitapların tanıtıldığı bölüm |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
13.12.2012, 09:57 | #1 |
|
Üzüm Pekmezi, Zile Pekmezi ve Pestil Üretimi
Yazarlar: Prof. Dr. Nevzat ARTIK
Doç. Dr. Ender POYRAZOĞLU Dr. Atilla ŞİMŞEK Yayın Tarihi: 2007 Yayınlayan: Yayın Dairesi Başkanlığı (Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Ücreti: 3,00 TL Kitapları Başkanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Saymanlığı'ndan bizzat gelerek ücreti karşılığında alabilir veya telefonla, faksla, e-maille siparişte bulunabilirsiniz. Toplam yayın bedelini Banka hesabımıza veya Posta Çeki hesabımıza yatırdıktan ve dekontu ve açık adresinizi bize ulaştırdıktan sonra talep ettiğiniz yayınlar kargo ile, kargo bedeli sizin tarafınızdan ödenmek üzere bize bildirdiğiniz açık adresinize gönderilir. Adres: İvedik Caddesi Bankacılar Sok.No:10 P.K. 14 06170 Yenimahalle / ANKARA Tel: (0 312) 315 65 55 (Santral) 125 (Dahili) Fax: (0 312) 327 45 68 e-mail: yayin@tarim.gov.tr |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
21.12.2012, 01:32 | #2 |
|
pestıl yapımı ıle ılgılı kaynaga ulasamıyorum .bu kıtabı nasıl temın edebılırım ? yada yapılan bıtkıler , nasıl yetıstırıldıgı ve yapım asaması ıle ılgılı bı kaynak onerebılırmısınız .
|
21.12.2012, 09:49 | #3 | |
|
Alıntı:
Bu kitabı temin etmek için yukardaki telefonlardan bilgi alabilirsiniz. |
|
Etiket (Tag) Ekle |
pestil yapımı, üzüm pekmezi yapımı, zile pekmezi yapımı |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zile Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı | Mr.Muhendis | Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi | 0 | 21.07.2012 10:56 |
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksekokulu Tanıtımı | Mr.Muhendis | Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi | 0 | 21.07.2012 10:55 |
Beyaz Katı Üzüm Pekmezi (Zile Pekmezi) Üretimi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 2 | 01.04.2011 06:44 |
Karadut Pekmezi 120 TL | Mr.Emre | Tarım Haberleri | 0 | 14.11.2010 13:37 |
Andız Pekmezi Üretimi ve Bileşimi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 22.05.2010 10:48 |