Tarım Bilgi Paylaşım Forumu  
bodrum escort

Geri git   Tarım Bilgi Paylaşım Forumu > Diğer Bölümler > Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi


 
 
Paylaş Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 24.08.2010, 01:58   #1
Beyaz Katı Üzüm Pekmezi (Zile Pekmezi) Üretimi


KLASİK VE MODERN YÖNTEME GÖRE SIVI VE BEYAZ KATI ZİLE PEKMEZİ ÜRETİMİ

Ali BATU
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

BURDAN





 
Sponsorlar/Google Reklamları

Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.


İLETİŞİM FORMU

 

Etiket (Tag) Ekle
beyaz, katı, pekmezi, Üretimi, Üzüm, zile


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üzüm Yetiştiriciliği Mr.Muhendis Bahçe Bitkileri 1 05.06.2010 13:25
Andız Pekmezi Üretimi ve Bileşimi Livadi Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi 0 22.05.2010 10:48
Üzüm Bağını İlaçlama Mr.Muhendis Tarımsal Videolar 0 28.04.2010 12:20
Şaraplık Üzüm Çeşitleri Mr.Muhendis Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi 0 28.01.2010 17:06
Beyaz Şarap Üretimi Mr.Muhendis Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi 0 28.01.2010 17:04





Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 07:10


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & Computer-Logic.org

Forumumuz tema gönüllüsüdür.

Türkiye!



Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi iletişim formuyla yollarsanız, gerekli işlemler yapılacaktır.

1, 3, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 67, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 72, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 99, 41, 42, 43, 45, 44, 46, 47, 70, 50, 48, 74, 51, 73, 49, 52, 53, 54, 65, 64, 55, 56, 57, 60, 58, 59, 66, 69, 68, 76, 75, 78, 79, 81, 83, 82, 85, 86, 98, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 110, 107, 108, 109, 111, 112,