![]() |
![]() |
#4 | |
|
Alıntı:
Bitki koruma bayilik sınavından 93 puanla Türkiye derecesi yaparak başvuru yaptım. Bana sorulan tek soruyu söyleyeyim size diğer soruları zaten sormaya gerek yok... Badem bıyıklı bir tane dalkavuk çıkıyor ve size soruyor '' Alkol alıyor musunuz? '' Bunun mesleki liyakat ile ne alakası var ? Bu benim başıma 2017 de geldi. Sonuç ne biliyor musunuz, Samsun bölgesi için 12 asıl, 7 yedek listesine bile giremedim bu puanla. O yüzden şunlar soruldu bunlar soruldu vs. tırışkadan tayyare. Bu ülkede tarım neden öldü sorusunun cevabını arıyorsanız, tarımın başındaki zihniyete bakabilirsiniz. CİMER'e bile yazdım, Cumhurbaşkanım mühendis alımlarında usülsüzlük var, böyleyken böyle dedim anlattım durumu, ama kimi kime şikayet ediyoruz. Tarım Kredi Koop.'tan bir spawn mesajla durumu açıkladılar kendilerince; '' eleman alımlarımız mesleki liyakata uygun olarak yapılmıştır. '' nokta Ha madem derece yapmış insanlara hakkını vermiyorsunuz, sınavmış başvuruymuş insanları yormayın, gururlarını kırmayın, hasta annesini babasını ağlatmayın. Makamınızda huzur içinde oturduğunuz günler gidip '' niye böyle oldu '' sorusunu kendinize sorduğunuz an dönüp bu insanların sizlere ettiği beddualara bakabilirsiniz. Bu tarz eleman alımlarına Peygamberi ve Kuran-ı Kerim i alet ederek '' ben akrabamı ve eşimi dostumu kayırdım '' demekle bu işin içinden sıyrılamazsınız. Bu kuruma başvuran arkadaşlara da bir tavsiyem var; lütfen çiftçilerle konuşun ve tarım kredi koop. hakkındaki yorumlarını, veryansınlarını dinleyin. Daha sonra kuruma girmediğiniz için zaten dua edersiniz. Ha bazıları çıkıp diyebilir, bak sen de başvuru yapmışsın, alınmadığın zaman çamur atıyorsun diye. Cevap vermeye dahi tenezzül etmem. Vali Ahmet Hamdi Nayir; ''Bu dünyada görmek isteyen için de yeterince ışık vardır, görmek istemeyen için de yeterince karanlık vardır.'' |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2019 Yılı Mersin Bölgesi Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Mühendisi Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 1 | 03.05.2019 17:09 |
2019 Yılı Tekirdağ Bölgesi Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Mühendisi Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 09.04.2019 09:55 |
2019 Yılı Konya Bölgesi Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Mühendisi Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 4 | 14.01.2019 15:30 |
2018 Yılı Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Mühendisi Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 6 | 10.01.2019 08:21 |
2017 Yılı Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Mühendisi Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 20 | 28.06.2017 18:04 |