24.07.2013, 15:50 | #1 |
|
Peyzaj İmar Kanunları
kendi peyzaj büromu açtım. Tek serbest peyzaj mimarı burada benim. İmar projelerinde ruhsat alınırken bahçe tanzim projeleri mimarlar tarafından çiziliyordu şimdiye kadar ve belediyeler de onaylıyordu. Şimdi ben serbest peyzaj mimar bürosu açtım bundan sonra imar projelerinde peyzaj mimarı olarak benim imzam ve projelerinin benim çizmem gerekmiyor mu. Bunun kanunu yasasl şekli nasıldır. Belediyeye nasıl bi dilekçe verebilirim ve yasal maddeler varsa bu maddeler nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kısaca bundan sonra kırşehirdeki imar ruhsatı alınırken binanın bahçe tanzim projelerini ben çizmek istiyorum ve yasal olarak da kanunda bu yok mu şimdiye kadar peyzaj mimarı yoktu belediye onaylıyordu şimdi ben açtım büro artık benim çizmem gerekmiyor mu kanunu yasası nasıldır. Maddeler var mıdır nedir. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
|