|
Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
19.12.2012, 16:06 | #1 |
|
AÖF Tarım Bölümü ve Danışmanlık
Eski-yeni herkese selam ve saygılar arkdaşlar. ben Tarım 1. sınıfa bu sene başlıyoum. gördüğüm kadarıyla sistem(kredili sistem) benim gibi yeni, onun için çok sağlıklı bilgiler bulamadım umarım burada bana yardımcı olabilecek kişiler vardır.
sorularım şöyle: 1- Ben, 2 yıllık TARIM bölümüne kayıt oldum burayı bitirmem durumunda sanırım ziraat teknikeri olacağım ama görüyorum ki bunun da çeşitleri var Bitki,hayvan,su ürünleri teknikerliği vs. daha sonra da bunlardan birini mi seçeceğim? yada TARIM'ı bitirince ne olmuş oluyorum 2- Ocak 5-6 günlerinden gireceğim sınavlarda bana verilen kitaplardaki tüm ünitelerden mi mesul olacağım. (bu konuda da net bir bilgi bulamadım) 3- Diploma kiralama... çiftçilerle anlaşma sonucu çiftçi başına 500 tl destekleme alma vs. gibi getirileri olacağı düşüncesiyle bu bölüme yazıldım, gerçekten böyle ihtimaller var mı? Konu mustafa58 tarafından (19.12.2012 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mail adresi vermek yasaktır. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
|