|
08.09.2012, 21:15 | #1 |
|
Sınıf Geçme
Mrb benim bi sorum var,atatürk üniversitesi ziraat fakültesi toprak bilimi ve bitki besleme bölümünde birinci sınıf öğrencisyim.benim birinci dönem agnom 1.69 yaz okuluna gittim ve bütünlemeye giriyorum ortalama agnom şuan da 1.59 ama ben yaz okulunda aldığım dersleri geçtim ve bu benim birinci dönem agnomu değil ortalama agnowu yükseltti sofi ortalama agnom 1.59 ama birinci dönem agnom otomasyon da görünmemesine rağmen hesapladım 2.1 ben şimdi sınıfı geçtim mi yoksa geçmem için ortalama agnomum mu 2nın üstünde olması gerekiyor lütfen cevap yazın.
|
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
09.09.2012, 18:16 | #2 | |
|
Alıntı:
|
|
11.09.2012, 13:11 | #3 | |
|
Alıntı:
Yönetmeliğin 29'uncu Maddesi Başarısızlık durumu MADDE 29 – (1) Kısmen veya tamamen sınıf geçme ve/veya yıllık sistem uygulanan birimler hariç olmak üzere, başarı baraj notu 4,00 üzerinden 2,00’dır. En son hesaplanan AGNO’su ile bir önceki AGNO’su başarı baraj notunun altında olan öğrenci başarısız duruma düşer. Başarısız öğrenciler üst yarıyıllardan/yıllardan yeni ders alamaz. Bu öğrenciler öncelikle FF notu aldıkları dersleri almak zorundadır. Ancak öğrenciler istemeleri halinde, FF alarak kaldıkları bu dersler dışındaki dersleri de, AGNO’su başarı baraj notuna eşitleninceye veya daha yukarı oluncaya kadar, tekrar alabilir. Ders tekrarı ile AGNO’larını başarı baraj notuna eşitleyen veya bu notun üstüne çıkaran öğrenciler, Üniversiteye kayıt yaptırdığı tarih itibariyle bulunması gerektiği yarıyılda/yılda, ilgili birimlerin eğitim-öğretim ve sınav uygulama esasları çerçevesinde tercihen veya öncelikli olarak alt yarıyıllardan/yıllardan dersler alarak öğrenimlerine devam ederler. Başarısız statüde geçen süreler toplam öğretim süresinden sayılır. |
|
16.09.2012, 19:57 | #4 |
|
Çok tsk ederim allah razı olsun .
|
|