|
Tarımsal Yayınlar Zirai dergi ve kitapların tanıtıldığı bölüm |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
07.09.2012, 12:34 | #1 |
|
Bal ve Bal Analizleri
Yazarlar: Prof. Dr. Nevzat ARTIK
Doç. Dr. Ender POYRAZOĞLU Yayın Tarihi: 2007 Yayınlayan: Yayın Dairesi Başkanlığı (Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Ücreti: 3,00 TL Kitapları Başkanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Saymanlığı'ndan bizzat gelerek ücreti karşılığında alabilir veya telefonla, faksla, e-maille siparişte bulunabilirsiniz. Toplam yayın bedelini Banka hesabımıza veya Posta Çeki hesabımıza yatırdıktan ve dekontu ve açık adresinizi bize ulaştırdıktan sonra talep ettiğiniz yayınlar kargo ile, kargo bedeli sizin tarafınızdan ödenmek üzere bize bildirdiğiniz açık adresinize gönderilir. Adres: İvedik Caddesi Bankacılar Sok.No:10 P.K. 14 06170 Yenimahalle / ANKARA Tel: (0 312) 315 65 55 (Santral) 125 (Dahili) Fax: (0 312) 327 45 68 e-mail: yayin@tarim.gov.tr |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
bal analiz yöntemleri, bal analizleri kitabı, bal üretimi kitabı |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gıda Analizleri Ders Notları | Livadi | Ders Notları | 24 | 10.02.2013 22:30 |
Malt, Bira ve Şerbetçiotu Analizleri Yardımcı Ders ve Uygulama Kitabı | genc__osman | Ders Notları | 0 | 21.12.2010 14:31 |
Ambalajın Yaşam Süreci Analizleri | Mr.Muhendis | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 28.04.2010 14:16 |
Malt Bira ve Şerbetçiotu Analizleri - Prof.Dr. İsmet Türker | Mr.Muhendis | Tarımsal Yayınlar | 0 | 11.04.2010 23:03 |