|
Tarımsal Yayınlar Zirai dergi ve kitapların tanıtıldığı bölüm |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
14.08.2012, 10:41 | #1 |
|
Şekerleme ve Çikolata Üretim Teknolojisi
Yazarlar: Prof. Dr. Nevzat ARTIK
Doç. Dr. Ender POYRAZOĞLU Yayın Tarihi: 2008 Yayınlayan: Yayın Dairesi Başkanlığı (Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Ücreti: 3,00 TL Kitapları Başkanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Saymanlığı'ndan bizzat gelerek ücreti karşılığında alabilir veya telefonla, faksla, e-maille siparişte bulunabilirsiniz. Toplam yayın bedelini Banka hesabımıza veya Posta Çeki hesabımıza yatırdıktan ve dekontu ve açık adresinizi bize ulaştırdıktan sonra talep ettiğiniz yayınlar kargo ile, kargo bedeli sizin tarafınızdan ödenmek üzere bize bildirdiğiniz açık adresinize gönderilir. Adres: İvedik Caddesi Bankacılar Sok.No:10 P.K. 14 06170 Yenimahalle / ANKARA Tel: (0 312) 315 65 55 (Santral) 125 (Dahili) Fax: (0 312) 327 45 68 e-mail: yayin@tarim.gov.tr |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
çikolata üretim teknolojisi, şekerleme çikolata üretimi kitabı, şekerleme üretim teknolojisi |
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pastırma Üretim Teknolojisi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 24.08.2010 02:13 |
Ham Tuz Üretim Yöntemi ve Teknolojisi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 24.08.2010 02:06 |
Ekmek Üretim Teknolojisi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 24.08.2010 02:04 |
Salça Üretim Teknolojisi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 26.03.2010 21:20 |
Konserve Üretim Teknolojisi | Livadi | Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi | 0 | 26.03.2010 21:19 |