|
08.01.2011, 20:22 | #1 |
|
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarla Bitkileri Bölümü
Tarla Bitkileri Bölümü 1989 yılında açılmış, 1990 yılında 38 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamıştır. Tarla Bitkileri Bölümü 4 Profesör, 2 Doçent, 10 Yardımcı Doçent 1 öğretim görevlisi ve 6 Araştırma görevlisi olmak üzere 23 öğretim elemanına sahiptir. Bölümümüzde lisansüstü programlarda halen 9 doktora öğrencisi ve 18 yüksek lisans öğrencisi olmak üzere toplam 27 öğrenci öğrenimlerine devam etmektedir.
Tarla Bitkileri Bölümü adı ile tek ana bilim dalı olarak etkinliklerini sürdüren bölümde Endüstri Bitkileri, Tahıllar, Yemeklik Tane Baklagiller ile Çayır Mera ve Yem Bitkileri olmak üzere dört adet bilim dalı bulunmaktadır. Akademik Personel Prof. Dr. Vahdettin ÇİFTÇİ (Bölüm Başkanı) Prof. Dr. Mehmet ÜLKER Prof. Dr. İbrahim YILMAZ Doç. Dr. Murat ERMAN Doç. Dr. Murat TUNÇTÜRK Doç. Dr. Bünyamin YILDIRIM Doç. Dr. Diğdem KAYDAN Doç. Dr. Ömer TERZİOĞLU Yrd. Doç. Dr. Nuray ANDİÇ Yrd. Doç. Dr. Necat TOĞAY Yrd. Doç. Dr. Yeşim TOĞAY Yrd. Doç. Dr. Neşe OKUT Yrd. Doç. Dr. Şeyda ZORER Yrd. Doç. Dr. Haluk KULAZ Yrd.Doç. Dr. Zehra EKİN Öğr. Gör. Dr. Rüveyde TUNÇTÜRK Araş. Gör. Dr. Alp FURAN Araş. Gör. Fatih ÇIĞ Araş. Gör. Yusuf DOĞAN Araş. Gör. M. Macit ERTUŞ |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
Etiket (Tag) Ekle |
bitkileri, bölümü, tarla, Üniversitesi, yüzüncü, yıl |
|