![]() |
Ziraat Bankası Arıcılık Kredileri
Ziraat Bankası Arıcılık Kredisi
Arıcılık Kayıt Sistemine kayıtlı asgari 50 arılı kovan ile üretim yapan veya mevcut arılı kovan sayısını 50 ve üzerine çıkarmak isteyen üreticilerimize; * Arılı kovan, polen kapanlı yeni kovan (boş), bal süzme makinesi, polen kurutma ve temizleme makinesi alımı, * 200 adet ve daha fazla sayıda arılı kovan ile gezginci arıcılık yapan üreticiler için arıcı barakası veya karavanı alımı, * 100 adet ve daha fazla sayıda arılı kovana sahip ana arı üretimi yapmak isteyen arıcılara; ana arı üretimi için en az 1.000 adet çiftleştirme kovanı/kutusu alımı ile arıcı barakası/karavan alımı konularında yatırım kredisi, * Arıcılık malzemeleri alımı ile arılı kovan başına 10 kg şeker, 1 kg temel petek alımı * Gezginci arıcılara işçilik dâhil arı nakliye giderleri * Ana arı işletmeleri için; üretim kutusu başına yıllık 1 kg şeker, 0,1 kg temel petek alımı ile ana arı üretim malzemeleri alımı ve diğer işletme giderleri için işletme kredisi, ürünlerimiz sunulmaktadır. Başvuru Merkezleri * Tarımsal Yetkili Şubelerimiz |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 08:09 |