![]() |
Zooteknist Müdür Aranıyor
ÜLKEBİR Süt Ürünleri & Besi Çifliğimiz bünyesinde, İşletme Yönetiminde görevlendirilmek üzere;
* Üniversitelerin Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nden mezun, * Dinamik çalışma ormamına ve esnek çalışma saatlerine rahatlıkla uyum sağlayabilecek, * Alanında en az iki yıl iş tecrübesine sahip, * Analitik düşünebilien, * Öğrenmeye açık, * İletişim becerileri güçlü, * Microsoft Office uygulamalarına hakim, * Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmayan, * Seyehat engeli olmayan, * Ehliyeti olan, * Yöneticilik kapasitesine sahip, * Çiftlikte MÜDÜR olarak görev yapacak, ZOOTEKNİST ADAYLAR ARAMAKTAYIZ. İş Tanımı: Sürü yönetimi uygulamaları kapsamında hayvanların sağlıklı beslemelerini, sağlık koruma hizmetlerini sağlamak, rasyon hazırlamak, stok kontrollerini yapmak. Başvuru: ÜLKEBİR DAY.TÜK.MALLARI GIDA HAYV.TEKS. NAK. ÜRT. PAZ. Şehir: Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Muş |
zooteknist
diyarbakırda ikamet ediyorum 7 yıllık iş tecrübem var rasyon , yetiştirme ,bakım ve beslemede deneyimliyim teşekkürler
|
Alıntı:
Basvuruyu ilanda gecen firmaya yapiniz. |
yardım talebi
ülkebir firmasının telefon bilgilerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler....
|
Alıntı:
Firma ilanını kaldırmış. Bölümdeki diğer ilanları inceleyebilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:17 |