![]() |
Ders Notları ve Kullanılacak Programlar Hakkında Önemli Bilgi
Bölüm açıklaması ve kuralları:
* Telif hakkı olan dosyaların sunumu yasaktır. * Bölümde bulunan ders notları aksi belirtilmediği sürece alıntıdır. * Dosyanın size ait olduğunu düşünüyor ve kaldırılmasını istiyorsanız bana özel mesaj gönderebilir ya da iletişim formuyla bize ulaşabilirsiniz. Dosya uzantıları ve kullanılacak programlar: * Dosyaların bir kısmı WinRAR programı ile sıkıştırılmıştır. Bu dosyaların uzantısı .rar olup, açmak için sisteminizde WinRAR programı olmalıdır. Ücretsiz olan bu programı buraya tıklayıp indirebilirsiniz. * WinRAR programı olduğu halde açılmıyorsa; sisteminizdeki WinRAR'ı kaldırıp sitesinden güncel sürümü indiriniz. * Uzantısı .pdf olan dosyaları açmak için Adobe Reader programını kurmalısınız. Ücretsiz olan bu programı buraya tıklayıp indirebilirsiniz. * Uzantısı .doc, .docx olan dosyaları açmak için Office paket programlarından Word'ü; .xls, .xlsx uzantılı dosyaları açmak için Excel'i; .ppt, .pptx, .pps ve .ppsx uzantılı dosyalar için ise PowerPoint programını kullanmalısınız. Office programları ücretli olduğu için herhangi bir link veremiyorum. * .ppsx, .docx, .xlsx dosyalarını Office 2003 ile açmak için File Format Converter isimli programı kurunuz. Herhangi bir kısayol oluşturmadan, direk olarak Office 2003 ile bu dosyaları açabileceksiniz. İndirmek için tıklayınız. * Ölü linkleri lütfen http://www.ziraatciyiz.biz/images/zi...ons/report.gif butonu yardımıyla bizlere bildirin. En kısa sürede yenilenecektir. Son olarak; ders notlarını hazırlayan değerli hocalarımıza, meslektaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Ziraatciyiz.Biz Yönetimi |
ı
merhaba...
sitenize uye oldum bitki koruma ürünleri bayili sınavı sorularını bilgisayarımda acamıyorum. word ve adobe formatında acamadım. ne yapabilirim. teşekküler iyi çalışmalar.... |
Alıntı:
Yukarıdaki adımları uygulayınız. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 16:26 |