![]() |
Fide Üretim Mühendisi Aranıyor
* Üniversitelerin Ziraat Fakültelerinden mezun,
* Sebze fidesi üretimi konusunda yetiştirilecek, * Kalite Yönetim Sistemleri konusunda bilgi sahibi, * Araştırmacı, * Ekip çalışmasına yatkın, * Liderlik ve yöneticilik vasfına sahip, * İyi derecede İngilizce bilen, * MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen, * Analitik düşünebilen ve problem çözme konusunda yetenekli, * Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Raporlama yeteneği gelişmiş, * Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, * 27 yaşını aşmamış, * İzmir'in Dikili ilçesinde ikamet edebilecek, * Tercihen sigara kullanmayan, * B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen. Fide üretimi konusunda faaliyet gösteren, İzmir / Dikili'de bulunan şirketimizin Üretim departmanı bünyesinde görevlendirilmek üzere sebze fidesi üretimi konusunda yetiştirilecek Ziraat Mühendisi takım arkadaşı aramaktayız. Takım arkadaşımız aşağıdaki konularda yetiştirilecektir: * Fide üretimi, * Kalite kontrol ve son muayene, * İşçi yönetimi, * Kalite Yönetim Sistemlerinin uygulanması, * Üretim kayıtlarının tutulması, raporlanması * Teknik saha çalışmaları, * Sera otomasyon sistemlerinin kullanımı. Şehir: İzmir Başvuru: FİDAŞ SERACILIK FİDECİLİK A.Ş |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:52 |