![]() |
Akdeniz Üniversitesi Hangi Ziraat Bölümü?
Herkese Merhaba
Bu yıl 2 yıllık önlisans düzeyinde ziraat ile ilgili bir bölüm okumak istiyorum. Puan konusunda inşallah sıkıntım yok. Sadece önlisansa girebiliyorum. Organik tarım, bahçe tarımı ve seracılık bölümü arasında kararsız kaldım. Akdeniz Üniversitesi yazacağım sadece.Antalyada ikamet ediyorum Merkez kumluca Korkuteli Finike meslek yüksek okullarından birisi olacak Sizin tavsiyeleriniz neler Çok teşekkür ederim |
Merhaba,
Bahçe tarımı bölümünü tavsiye ederim. |
Bahçe Tarımı ve Bitki Koruma Önlisans
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Üniversitelerin Bitki Koruma Önlisans Bölümü olduğunu öğrendim Şimdi de Bahçe Tarımı Önlisans ve Bitki Koruma Önlisans Arasında çok kararsız kaldım Hangi 2 yıllık programı tercih etmem benim için daha faydalı olacaktır Lütfen bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi esirgemeyin. |
Ben Bitki Koruma öneririm. Bu Bölüm mezunu olduktan sonra zirai bayi açma imkanı da bulabileceksiniz. Tabi bütün bölümleri detaylıca araştırmanızda da fayda olacaktır. Bizim sadece öneridir. Sizin için hayırlı sonuçlar diliyorum. :)
|
Çok teşekkür ederim önerileriniz için.
Benim dediğim bölümler bahçe tarımı ve Bitki Koruma 2 yıllık önlisans düzeyinde Zirai ilaç bayisi açma yetkisini mezun olunca elde edebiliyor muyum? Veya önlisans düzeyinde hangi bölümü okumam lazım? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Sayın hocalarım cevaplarınız için.
Mevzuatta ki bitki sağlığı dersinden kastı fitopatoloji dersini mi kastediyor. Hangi dersler bu gruba giriyor. Bahçe tarımı bölümü dersleride mevzuata uygun mudur? |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 02:52 |