![]() |
Tekniker Teknisyen Mühendis Aranıyor
Sera bölgesinde çalışacak, Domates ve silor üzerine deneyimli, çiftçiyi yönlendirebilecek, araç kullanma engeli olmayan, ikili ilişkilerde aktif tekniker teknisyen veya mühendis arıyoruz.
|
Firma adı, adres, telefon, e-mail gibi bilgileri de ekleyiniz.
|
Görüşebilirmiiyiz. ?
|
Tarım Ekonomisi bölümü mezunuyum. Çalışmak istiyorum. Bilgisayar kullanma ve matematiksel işlemlerde iyi durumdayım...
|
organik tarım mezunuyum. aktif araç kullana bilmekteym. Staj dönemimde arazide çiftçiyle ikili ilişkiler konusunda deneyimliyim. Sizinle çalışabilirim.
|
Ankara üniversitesi Toprak Bölümü mezunuyum ilgilenirseniz numaram. 0532 308 35 84. Siz numara bırakmadığınız için ben bıraktım.
|
MKÜ (HATAY) BAHÇE ZİRAATİ MEZUNUYUM ÖRTÜ ALTI DOMATES VE HIYAR YETİŞTİRCİLİĞİ YAPTIM BİR YIL KADAR. 32 YAŞINDA EVLİYİM.TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ONAYLI ''GENÇ ÇİFTCİ SERTİFİKAM''MEVCUTTUR YURT İÇİ YOLCU TAŞIMA BELGEM(SRC2)VE D SINIFI EHLİYETİM OLUP AKTİF ARAÇ KULLANABİLİYORUM.İLGİLENİRSENİZ İLETİŞİM:0543 327 63 63
|
4 yıllık topraksız tarım domates yetıştiriciliği deneyime sahibim gelecek olan iş tekliflerine açığım
|
Önlisans bitki koruma mezunuyum hiçbirşey bilmem gel öğret işe al .(BALIKESİR)
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:00 |