![]() |
zirai ilac bayi belgesi
arkadaşlar tarım teknikerleri 2 yıllık) bitki koruma bayi sınavına girince ve kazanınca belgeyi direk alabliyormu belgeyi almak icin 3 yıl calışmışmı olmak gerekiyor sınava girip gecsek bile belgeyi direk alamıyormuyuz
|
Evet, alabilirsiniz.
|
tarım teknikerleri de sınav sonuc belgesiyle direk gidip belgeyi alabliyo yani öylemi fakat ben yönetmelikte okudum belgeyi almak icin 3 yıl calışmışlını gösterir belge gerekir diyo o ne oluyor ozaman anlayamadım
|
Alıntı:
|
şuan elimdeki makinayla copy pasteyapamıyorum bilginize güveniyorum amaşöle bir madde vardı belgeyi alabilecek ler demiş a.ziraat mühendisi b ziraat teknisyeni veya teknikeri olup 3 yıl özel veya kamuda calıştıgını gösterir belge demiş..eski yönetmeligimi okudum acaba onu da bilmiyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabi ben konuya yeni dahil oluyorum
|
Alıntı:
|
bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanması hakkında yönetmelik başlıklıbirinci bölüm madde 6 zmo org tr de okudum buraya da google a şunu yazarak ulaştım bitki koruma ürünleri bayilik belgesi icin gereken belgeler die yazdım umarım bulursunuz ilk sırada ckıyodu
|
Alıntı:
En güncel yönetmelik budur. Dediğiniz kısım sanırım bunda yok. |
cok tşk ediyorum ilginiz icin sagolun güncel yönetmelikleri hep buradan takip ediyim
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 02:55 |