![]() |
Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Öğrenci Olanlar
Arkadaşlar bu bölümde Ziraat Fakültesinde okuyan ve mezun olmuş bütün arkadaşlarımızı toplamayı düşünüyorum.
Kendi aramızda paylaşmamız gereken şeyleri paylaşıp, yeni tercihlerde ziraat fakültesini tercih edecek arkadaşlara da yol gösterip yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Öncelikle Herkese Merhabalar:) |
İyi düşünmüşsünüz. Bütün Konya Ziraatteki meslektaşlarımızı bekliyoruz :)
|
teşekkür ederim Emir ben Abdullah
|
Editörüm teşekkürler yardımcı olduğun için kaydımı yaptırdımmm sağollllll
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
|
Alıntı:
Alıntı:
arkadaşlar vizeler bittikten sonra 2. sınıf ders notları ve çıkmış soruları burada toplayıp yayınlıcam. Tabiki Ahmet Öztürk'ün katkılarıyla... :a025: |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada sizin omü sayfasınıda hemen inceliyorum ona uygun şekilde yapmaya çalışıcam. |
!!!
Beyler güzel bir çalışma bende yardımcı olurum vize sonrası notları upload ederim!!!Ziraat fak. fotokopisine düşmeyenler dahil :)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar sınavlarımız bitti hepimize geçmiş olsun.. Vizede çıkmış soruları ahmet öztürk ve g-revo kullanıcı isimli arkadaşımızın da yardımlarıyla burada yayınlıyacağız. Ayrıca vizeye kadar işlenmiş konuların da bir bölümü ders notu şeklinde buradan yayınlanacaktır.
|
Geçmiş olsun arkadaşlar. İnşallah bütün sınavlarınız iyi geçmiştir :)
|
istatistik ve fitopatoloji hariç iyiydi:)
|
kolay gelsin ben tarla bitkileri 2. sinif ogrencisiyim yardimci olursaniz mutlu olurum simdiden tesekkur edrimm iyi calismalar
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli ve faydalı vakit geçirirsiniz. Takıldığınız noktalarda her zaman yardımcı olmaya çalışırız. |
slm arkadaşalar fitopatoloji, tarımsal mekanizasyon , araştırma deneme, tarla bitkileri yem bitkileri, peyzaj, bitki besleme soruları olan varmı? vizeler başlamadan alabilirmiyim:)
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar bende toprak bilimi ve bitki beslemeden Doğancan :)
|
ya arkadaşlar daha bitmedi bizim sınavlar bende tarla -2 öğrencisiyimde yokmu tarımsal mekanizasyon soruları olann
|
Merhaba arkadaşlar,
Hoşgeldiniz. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... :) |
MERHABAA
Alıntı:
merhaba daaa :a058:valla bende sevinmiştim bir an için evet var sorular diyeceksin diye =) |
Alıntı:
|
o soruları ezberleyene kadar notları 2 defa okumak inanın daha sağlıklı.. tabikide iyi çıkartılmış notlar. zootekni bölümünde sıkıntısı olan varsa 3 5 dersin soruları olması lazım.. hepsini çıkartmıştım süpürme sınavlarında ;)...
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 09:31 |