![]() |
Yeni Üyeler Hoşgeldiniz
sayın üyelerimiz.forumumuzun tanışma bölümünde kendimizi tanıtalım ve ilgi alanlarımızda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize birbirimizi tanıyarak yardım edelim.öncelikle kendimden bahsedeyim.
BEN ZEKERİYYA.BURSA'DAN.ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİNDEYİM VE 1.SINIFI OKUYORUM.BURSA'MIZLA VE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZE DUYURULUR...SAYGILARIMLA... |
Selamlar
Ben Ömer. Ege Üniversitesi - Ziraat Fakültesi - Ziraat Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim.Keyifli vakit geçirmek umuduyla...
|
Hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.
|
Selam
slm arkadaşlar mehmet ben ksuden 3. sınıf tarla bit.
|
Merhaba Mehmet,
Sende tekrardan hoşgeldin :) |
Memnun oldum zekeriya :)
memnun oldum mehmet, hoşgeldin hoş geldiniz arkadaşım. konuların faydalı olmasını diliyorum. |
Zekeriya, seninde bahsettiğin gibi bölümün amacı birbirimizi tanımak, tanışmak. Zaten forumda aktif olduğumuz sürece de birbirimizi iyice tanırız. Derslerinde başarılar :)
|
tanışma
merhaba ;saygıdeğer arkadaşlarım.
siteye yeni üye oldum.bütün üyeler ile tanışmak isterim |
Merhaba yhn,
Forumumuza hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle. |
Merhaba
slmlar bende foruma yeni üye oldum
|
Alıntı:
|
selam
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende
|
Hoşgeldiniz. Umarım güzel vakit geçirir, aradıklarınızı bulursunuz.
|
hoşgeldin
|
selam
:a025:mrb lar ben santiar5 tüm ziraatçi arkadaşlara slm lar siteyi dolaştım beğendim ve burdayım emeği geçenlere her ne kadar tanımıyor olsamda teşekür ediyorum
|
Alıntı:
Güzel ve faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... Hoşgeldiniz. |
Yeni Üyeler Hoşgeldiniz
adı üstünde yeni üyelerin tanışma bölümü burası...yeni üyeler buraya yazsınlar...
eskilerde yazsın:P:P |
Evet. Bütün arkadaşlarımızı bu bölümde kendilerini tanıtmaya, bizlere bir selam vermeye çağırıyoruz :)
|
Merhabalar
Merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim adana çukurova ZTM (Zootekni) ögrencisiyim.Herkese iyi forumlar dilerim.
|
Merhaba Erdi,
Forumumuza hoşgeldin. |
hoşgeldin
|
Hoşbulduk.
|
Selam sayın büyüklerim nasılsınız:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangi üniversitede ve hangi bölümdesin? |
Aramıza katıldığın için sevindik. hoşgeldin...
|
Beğendiğine sevindim. Umarım seni daha çok memnun eden yararlı bilgiler elde edersin. Keyifli zaman geçirmen dileğiyle
|
Selam
Merhabalar ben y.tansu 65 yaşında emekliyim,İstanbulda ikamet etmekteyim.Amatör olarak
bitki ve sebze yetiştirmek uğraşı içersindeyim.Bilgi ve birikimlerinizden faydalanmak üzere buradayım.Tüm üyelere selamlar.Görüşmek üzere |
Merhaba a.yener
Ziraatciyiz.Biz e hoşgeldiniz... |
Merhaba Sayın Tansu,
Hoşgeldiniz. Umarım forumumuzdan hoşnut kalırsınız. |
Forumumuza hoşgeldiniz sayın a.yener umarım keyifli zaman geçirirsiniz sitemizde
|
Merhaba Sayın Tansu;
Tarıma dair herşeyi paylaştığımız sitemizde, hoş vakit geçirmenin yanında bilgi ve tecrübenizin artmasını temenni ediyorum. Umarım sitemiz sizlere çok faydalı olur... HOŞGELDİNİZ! :a025: |
Merhaba
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet. Dicle Üniversitesi Organik Tarım Bölümünde okuyorum. Ziraat ile ilgili araştırmalarım sonucu bu siteyi buldum ve ilk üye olduğumda çok hoşuma gitti bu forum. Zamanla vazgeçilmezim oldu. Bir vakitten sonra editör olmaya karar verdim. Şimdi editörüm. Var gücümle sizlere yararlı olmaya çalışıyorum ve siz değerli arkadaşlarıma saygım sonsuzdur. Umarım hep beraber daha iyi bir Türkiye daha güzel bir Dünya için bu çalışmalarımızı sürdürürüz. Hepinizi seviyorum...
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 03:53 |