![]() |
Tarım Danışmanı Alınacaktır
|
bu hangi şehir için geçerli acaba?
|
merhaba bu ilanı vereli uzun zaman olmuş. hala danışmn arıyormusunuz?
|
Alıntı:
|
arkadaşlar böyle saçma sapan bir ilan olmaz siz sapıkmısınız nesiniz yerini yurdunu söylesene
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mrb,adres olarak neresi acaba? |
adres mardin
|
özel istenen bir bolüm var mı? ziraat mühendisliği su ürünleri olur mu
|
bu konuyu nasıl düzeltecem yada silecem ya
---------- Mesaj eklendi (00:32) ---------- Önceki mesaj (00:28) ---------- BİRİ BANA SÖYLEYEBİLİR Mİ BU İLANI NASIL SİLECEM YADA DÜZELTECEM YA.. DELİ ETTİ BENİ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bu ilana itimat etmeyin ben bu firmayla sözleşme yaptım ancak paramı alamadım. bu nedenle çok problem yaşadık. firma henüz yetki belgesi dahi almamış. firmanın ismi uzmanlar tarımsal danışmanlık. mardin kızıltepe de bulunuyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ilandaki numarayı arayarak yaşar büyükaslan isimli kişiyle irtibata geçtim sonrasında belirli bir ücret karşılığında anlaştık ve sözleşme yaptık. maaşıda her ayın 10 unda ödeyecekti. ancak ben bir türlü paramı alamadım. sürekli oyaladı ve en sonunda da telefonlarıma dahi cevap vermemeye başladı. yalnızca bir kez tarım il müdürlüğünde olduğumu ve şikayet edeceğimi söylediğimde korktu ve hesabıma 300 lira para yatırdı. ve bir daha da yine görüşemedik. en sonunda sözleşmeyi feshettik ve evraklarımı aldım. bunlar nasıl kanıtlanır bilemem tabi.
|
Alıntı:
İlgililerin dikkatine. |
merhabalar....
o parasını alamadım diyen arkadaş bi ismini versinde bileyim... herkeste olduğu gibi bizdede bazı maddi sıkıntılar olabiliyor... kimsenin parasını yemedik yemeyiz de. madem paranı alamadın sözleşmeni fesh edersin olur biter. bende çalışan 17 eleman var senin paranımı yiyecem. geç verilmiş olabilir ama kesinlikle kimsenin hakkı yenmez. saygılarımla....
Sevgili Mr.Muhendis ilanı daha önce düzelttiğim için artık düzeltemiyorum.. ilanımı kaldırırsanız sevinirim.. çok tşk ederim.. saygılar.... |
Sayın yasarkoc2012,
Sayın ciwanherbest, Bundan sonrasını kendi aranızda halledersiniz sanırım. İlan sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır. |
İlan sahibi hakkında çok fazla şikayet geldiği için kendisinin foruma girişi süresiz olarak yasaklanmıştır.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:01 |