Zirai İlaç Bayilik Belgesi Kiralık
Ankara Üniversitesi Bitki Koruma Mezunuyum. Zirai İlaç Bayilik Belgem, Reçete Yazma Yetki Belgem, Danışmanlık Belgem Kiralıktır.
İLAN KAPATILMIŞTIR! Diğer ilanlar için bakınız: Ziraat Mühendisi İş İlanları |
reçete yazma ?
ne kadar istiyorsun?:confused:
|
aylık 500 tl
|
ortalama bir fiyat söylermisin ?
|
Fiyatı ne kadara gidiyor o belgenin :S
|
kiralik kabul ediliyormu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
400-500 aylık düşünüyorum |
aylık 500e o belgeleri kiralayacağına yak diplomanı daha iyi. o kadar sene okudun emeklerine yazık. en kötü 1000 lira almalısın. zaten 3-5 kişide var bu belge millet deli gibi belgeli mühendis arıyor.
kendi ayağınıza sıkıyorsunuz tek yaptığınız bu. |
Burdurda bayi acmayı düsünüyorum ilgilenirseniz arayın
0 532 6026948 |
Ankara Üniversitesi Bitki Koruma Bölümünden mezun oldum.
Aşağıda sahip olduğu belgeler yer almaktadır; 1-Bitki koruma bayilik ve toptancılık izin belgesi 2-Tarımsal yayım ve danışmanlık belgesi İlgilenenler 05552556405 numaramdan irtibata geçebilir. Bilginize |
Isparta'da Danışmanlık ve Reçete belgesi Kiralık
Isparta da danışmanlık ve reçete belgem kiralıktır.
Telefondan detaylı görüşülebilir 0xxxxxxx Editör Notu: Gerek kalmamıştır. |
insanlar neden kiralıyor. hemde 500 e. senin meslegin bu kadar basitmi ya.
|
esnaf her ilaçtan yüzde 10 20 kar eder.en az yıllık 50 100 kar eder.enayi ziraat müh
:e010:
Alıntı:
Alıntı:
|
bahçe bitkileri mezunyum zirai ilaç bayilik ve tarım danışmanlık sertifikam vari kiraya veriyorum iletişim:
|
Alıntı:
Kendinize ait ilan açınız. |
arkadaşım 500 liraya o belgeyi kiralayacaksan yak kendinle beraber daha iyi mesleği ayaklar altına aldınız iyiyden iyiye bu kadar olmaz yazık ya
|
zirai ilaç bayiliği sertifikamı kiraya vermek istiyorum.Sorun yaşamamak için noterden onaylı mı
vermeliyim yoksa başka prosedürü var mı? bilgilendirirseniz teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
kiralık zirai ilaç bayilik belgesi
Zirai ilaç bayilik belgemi kiralamak istiyorum.İlgilenenler le,CEP:0533 6520331 görüşelim.:e010:
|
gökhan arkadaşım kahramanmaraş elbistan ankaraya pek uzakda degilen son fiyat ne olur ne kadaar olur söler misin bana
|
arkadaşlar mersin civarında bayilik belgesini kaça kiralayabilirim.kiralayan arkadaşlar en az kaç yıllığına kiralanıyor söylermisiniz
---------- Mesaj eklendi (14:36) ---------- Önceki mesaj (14:29) ---------- piyasa fiyatları güzelse mersin civarına belgemi kiralayabilirim |
gercekten pes diyorum baska bisey demiyorum bu belgeleri eger 500 lira için aldıysan hani soyliyecek söz bulamiyorum...
|
Mart ayinda yapilacak olan bayilik sinavina girecek arkadaslar elinde notu olan var mi ?:img-yes:
|
Alıntı:
|
bu o belgeyı bu kadar ucuza veren arkadaşlar kendi ayagınıza kursun sıkıyorsunuz ya bu belge 400*500 verilir mi hiç yav
|
500 lira teklif edip, vallahi piyasası bu diyerek gevrek gevrek gülen bayi açmak isteyen kişileri de gördük
|
Antalya il sınırları için, Bitki Koruma Ürünleri Bayii ve Toptancılık Belgesi kiralamak isteyenler bu numaradan ulaşabilirsiniz: 05325616620
---------- Mesaj eklendi (11:16) ---------- Önceki mesaj (11:02) ---------- Alıntı:
Siz bayii açtınız mı? Daha önce tlfnda konuşmuştuk. İyi çalışmalar, Emre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mrb arkadaslar
Zirai ilac bayii sertifikasini kazandim. Ama alamiyorum 3 yil deneyim istiyor. Nasil alabilirim. Çok onemsiyorlarmi acaba illa olmasimi gerekli cevap verin |
Alıntı:
Bakanlık mı bu şartı koştu ? |
belgeniz halen kiralık mı yada şu sıralar kiralamayı düşünüyor musunuz ?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 13:15 |