![]() |
KPSS 2017/1 Ziraat Mühendisi Alımı
http://upload.ziraatciyiz.biz/images...0/09/8KDeq.gif KPSS 2017/1 yerleştirmeleri bu ay içerisinde yine ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılacaktır. Bu süreç öncesinde, ilk olarak 13 Mart - 26 Mayıs tarihleri arasında Devlet Personel Başkanlığı kurumlardan talepleri toplandı ve bunları derleyip son halini 01 Haziranda ÖSYM'ye gönderdi. ÖSYM de bu kılavuz doğrultusunda 21 Haziran - 03 Temmuz tarihleri arasında adaylardan tercihleri toplayacaktır.
Açılan kadrolar resimdeki gibidir. Gözümden kaçmadıysa başka yok. Bakanlık kadroları kendine özel yapacağı alıma bıraktı galiba. https://image.prntscr.com/image/q2rb...sxmaCjFk4g.png Önceki yılların alım konularına bakmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. 2015 yılının 1. alımı olan KPSS 2015/1 Personel Alımı konusunda bilgi almak isterseniz tıklayınız. 2015 yılının 2. alımı olan KPSS 2015/2 Personel Alımı konusunda bilgi almak isterseniz tıklayınız. 2016 yılının 1. alımı olan KPSS 2016/1 Personel Alımı konusunda bilgi almak isterseniz tıklayınız. 2016 yılının 2. alımı olan KPSS 2016/2 Personel Alımı konusunda bilgi almak isterseniz tıklayınız. http://upload.ziraatciyiz.biz/images...0/09/8KDeq.gif 2017/1 KPSS Yerleştirmeleri Kılavuzları: Kılavuz bilgisine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Genel Bilgiler TABLO-1.Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar TABLO-2.Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar TABLO-3.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar Özel Koşullar Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları Mezun Olunan Ortaöğretim Alan/Dallar Mezun Olunan Ön Lisans Programı Mezun Olunan Lisans Programı Dilekçe ÖNCEKİ YILLARIN KPSS YERLEŞTİRME PUANLARI Tüm Yıllar KPSS Yerleştirme Puanları için tıklayınız. |
Kpss 2017
Sizce puanlar kaca kadar düşer bilginiz var mı?
|
Hocam merhabalar. Bu 874 mühendis alımında tamamiyle havuzdan mı seçilir ya da bölümlere ayrılıp öyle memur alımı olur?
|
İyi günler
Ziraat mühendislerinin 20 bölümünü tam olarak yazabilir misiniz?branş bazında sıralamayı hesaplayabilmek için |
Alıntı:
Alıntı:
O konuda ne yazık ki bilgi verilmedi. Kitapçık yayınlandığında ancak görebileceğiz. Alıntı:
Bir kadro için belki sadece bir nitelik kodu olur, belki 2, 3... Kitapçığı görmeden branş bazında hesaplamak doğru sonuç vermez. Kitapçık yayınlansın, bu konu üzerinden açıklama yapacağız. |
Teşekkürler:)))o zaman kitapçığı bekleyelim
|
Kılavuzlar için ilk mesaja bakınız.
|
bu tercihler de Bahçe Bitkileri bölümü olarak 4 Tane yer mi açılmış yani 874 ziraat mühendisi alıncak ben 4 tane mi tercih yapabilcem nasıl olacak bu iş anlamadım yardımcı olursan sevinirim admin
|
Alıntı:
|
2017/6 da umarım tarımsal yapılar ve sulama bölümünden kadrolar açılır. 17/1 de maalesef hiç yok.
---------- Mesaj eklendi (13:02) ---------- Önceki mesaj (12:59) ---------- bu arada diyarbakır su kanalizasyon işletme müdürlüğünde paylaştığınız tarımsal yapılar ve sulama bolumunün de bulunduğu kadro benim tercih yapmak istediğimde görünmüyor. bir bilginiz var mı acaba ? kaldırdılar mı |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:04 |