Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Rojhat 21.09.2017 12:58

Merhaba arkadaşlar ben rojhat .adnan menderes üniversitesi ziraat fakültesin de zootekni bölümü okuyorum . Acaba zootekniden veterinerliğe geçiş yapılaniliniyormu???

Mr.Muhendis 21.09.2017 13:01

Alıntı:

Rojhat´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29712)
Merhaba arkadaşlar ben rojhat .adnan menderes üniversitesi ziraat fakültesin de zootekni bölümü okuyorum . Acaba zootekniden veterinerliğe geçiş yapılaniliniyormu???

Merhaba,

Geçmek istediğiniz fakültenin öğrenci işleriyle irtibat kurunuz.

Mr.Selim 06.10.2017 02:29

Mr.Mühendis bey bu sayfa çok pasifleşti yeni üyeler mesaj atamıyor bir sohbet başlığı olsunda şu üyelere bi mesaj gönder sohbet edelim herkes bi el atsın güzel forum canlansın biraz lütfen

Mr.Muhendis 06.10.2017 08:25

Alıntı:

Mr.Selim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29735)
Mr.Mühendis bey bu sayfa çok pasifleşti yeni üyeler mesaj atamıyor bir sohbet başlığı olsunda şu üyelere bi mesaj gönder sohbet edelim herkes bi el atsın güzel forum canlansın biraz lütfen

Yeni üye olanların bir kısmı üyeleri özelden rahatsız ettiği ve reklam yaptığı için mesaj sınırı getirdik. Forumda belirli mesaj sayısına kadar sadece yöneticilere özel mesaj atılabiliyor.

gafurbuğdaci 06.10.2017 15:48

ben gafur kamu lisans bitirdim dsi de memurum teknikerlik için tarım bölümüne kayıt yaptım yardımlarınızı bekliyorum sevgiler...

Mr.Muhendis 09.10.2017 13:58

Alıntı:

gafurbuğdaci´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29737)
ben gafur kamu lisans bitirdim dsi de memurum teknikerlik için tarım bölümüne kayıt yaptım yardımlarınızı bekliyorum sevgiler...

Merhaba. Derslerinizde başarılar. :)

Ahmet Yavuz 29.10.2017 11:57

Merhaba arkadaşlar ben Ahmet Yavuz Abant İzzet Baysal üniversitesi nde ziraat mühendisliği okuyorum bölümüm kanatlı hayvan yetiştiriciliği

Mr.Muhendis 30.10.2017 08:30

Alıntı:

Ahmet Yavuz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29772)
Merhaba arkadaşlar ben Ahmet Yavuz Abant İzzet Baysal üniversitesi nde ziraat mühendisliği okuyorum bölümüm kanatlı hayvan yetiştiriciliği

Merhaba,

Hoş geldiniz, derslerinizde başarılar.

alperenkir94 20.11.2017 17:12

Herkese merhaba ben Alperen Kır, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. Bölümümle alakalı olmamasına rağmen Leonardit ve Humik Asit ile ilgili bilgilendirme ve ticaret yaptığımız için foruma üye oldum.

Mr.Muhendis 21.11.2017 08:35

Alıntı:

alperenkir94´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29807)
Herkese merhaba ben Alperen Kır, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. Bölümümle alakalı olmamasına rağmen Leonardit ve Humik Asit ile ilgili bilgilendirme ve ticaret yaptığımız için foruma üye oldum.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Sitemiz üzerinden satış yapmak yasaktır. Ancak, bilgilendirme yazılarınızı merakla bekliyoruz.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 05:05