Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=9976)

dilhenur 28.11.2015 16:39

Bitki koruma sınavı için konularda mevzuat var 16 soru çıkıyormuş o yönetmeliklere nasıl ulaşabilirim.

Mr.Muhendis 28.11.2015 22:04

Alıntı:

dilhenur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27026)
Bitki koruma sınavı için konularda mevzuat var 16 soru çıkıyormuş o yönetmeliklere nasıl ulaşabilirim.

Sitemizdeki ders notları bölümünden, Bakanlığın sitesinden veya resmi gazeteden.

sege21 28.12.2015 22:31

Öncelikle bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim. size bir sorum olacaktı sunular çok güzel fakat kafama takılan sorular var, sizin paylaşmış olduğunuz sunumlar konu olarak yeterli olur mu? ek olarak kitap almamıza gerek var mıdır? sınava ilk kez girecem pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Mr.Muhendis 28.12.2015 22:51

Alıntı:

sege21´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27419)
Öncelikle bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim. size bir sorum olacaktı sunular çok güzel fakat kafama takılan sorular var, sizin paylaşmış olduğunuz sunumlar konu olarak yeterli olur mu? ek olarak kitap almamıza gerek var mıdır? sınava ilk kez girecem pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Ben yeterli olacağını düşünüyorum. Piyasada bayilik kitabı diye satılan kitapların %99.9'u internetten kopyala yapıştır yapılarak hazırlanmıştır. Örneğin; adamlar buradan notu indiriyor, çıktısını alıp, cilt takıp kitap diye satıyor. Genel bitki koruma kitaplarından alın diyeceğim ne kadar faydalı olur bilemiyorum. Yine de elinizde varsa çalışabilirsiniz. Çıkmış sorulara bakarsanız konuları az çok anlayacaksınız.

bilal.durur 30.12.2015 00:51

site çook iyi bunun androit uygulamasını da yapsanız harıka olur ve boylece daha çookk kişiye ulaşmış olur .

Mr.Muhendis 30.12.2015 08:46

Alıntı:

bilal.durur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27428)
site çook iyi bunun androit uygulamasını da yapsanız harıka olur ve boylece daha çookk kişiye ulaşmış olur .

Tapatalk uygulamasını kullanarak Android, IOS vb. telefonlarınızla/cihazlarınızla sitemizi daha rahat gezebilirsiniz.

sege21 01.01.2016 13:37

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27420)
Ben yeterli olacağını düşünüyorum. Piyasada bayilik kitabı diye satılan kitapların %99.9'u internetten kopyala yapıştır yapılarak hazırlanmıştır. Örneğin; adamlar buradan notu indiriyor, çıktısını alıp, cilt takıp kitap diye satıyor. Genel bitki koruma kitaplarından alın diyeceğim ne kadar faydalı olur bilemiyorum. Yine de elinizde varsa çalışabilirsiniz. Çıkmış sorulara bakarsanız konuları az çok anlayacaksınız.

Bilginiz için teşekkür ederim. Peki sınavda ilaç isimleri sorulacak mı? sorulursa sorulacak ilaç isimleri spesifik olarak bilinen ilaçlar mı olur:confused::confused:

Mr.Muhendis 01.01.2016 16:27

Alıntı:

sege21´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27456)
Bilginiz için teşekkür ederim. Peki sınavda ilaç isimleri sorulacak mı? sorulursa sorulacak ilaç isimleri spesifik olarak bilinen ilaçlar mı olur:confused::confused:

Etken madde sorulabilir ama ticari isim sorulmaz.

gursah92 09.01.2016 10:33

burada yazan yönetmelik konuları indirdiğim dosyadakilerle bağdaşmıyo.acaba konu başlıkları mı farklı

Mr.Muhendis 09.01.2016 17:35

Alıntı:

gursah92´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27527)
burada yazan yönetmelik konuları indirdiğim dosyadakilerle bağdaşmıyo.acaba konu başlıkları mı farklı

Başlık birebir aynı olmayabilir.

Güncel yönetmelik.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 10:02