Mr.Muhendis |
04.03.2013 23:28 |
Alıntı:
yildiz_camli´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 19542)
BU SINAV İÇİN BELGEYi NEREye göndereceğim ve sınav parasını nereye yatıracağım acaba bulmaya çalıştım ama bulamadım malesef yardımcı olabilirmisiniz lütfen
|
Konuda bu sorular birçok kez cevaplandı. Sınav ücretiyle ilgili bilgi bir kaç mesaj yukarıda, bir önceki sayfada bulunuyor. Ayrıca ilk sayfadaki S.S.S. kısmında da bulunmaktadır. Belgeyi de size en yakın gıda, tarım ve hayvancılık il müdürlüğüne götüreceksiniz.
Sınav katılım ücreti ne kadar? Nereye yatırılacak?
Sınav katılım ücreti 50 TL’dir. Sınava katılacak adaylar, katılım ücretini aşağıdaki banka hesap numarasına havale ücreti ödemeden yatırabilirler. Dekont açıklama kısmına “TYDS 2013/1 Sınav Katılım Ücreti” yazılmalıdır. İnternet Bankacılığı ve ATM Havalelerinde sorun yaşandığından Sınav Katılım Ücreti bizzat şubeye yatırılacak olup, sınava girecek kişinin TC Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ve “TYDS 2013/1 Sınav Katılım Ücreti” ibaresi mutlaka belirtilecektir. Banka ile varılan mutabakat gereği katılım ücreti için HAVALE ÜCRETİ alınmayacaktır. Havale ücreti istenmesi durumunda konunun Eğitim Merkezimize bildirilmesi halinde sorun çözülecektir.
Banka: Ziraat Bankası
Şube: Yenimahalle
Hesap No: 0599 - 03353682 - 5011
IBAN: TR27 0001 0005 9903 3536 8250 11
Her ne sebeple olursa olsun sınav ücretinin iadesini talep edenler, son müracat tarihinden (06 Mart 2013) itibaren 7 gün içerisinde 13 Mart 2013 tarihine kadar dilekçe ile UTEM’ e başvurmak zorundadırlar. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
|