Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Mr.Muhendis 03.11.2016 13:00

Alıntı:

ŞEFİK´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28531)
Merhaba. Ben Ticaret lisesi mezunu Elekronik ustası Diyarbakır Ergani ilçesi Deringöze köyünde Antep fıstıgı yetiştirme arzusundan dolayı Bu gözel foruma üye oldum.Dersiniz tarımla ne işiniz var? Herkesin bir favorisi var benim de agaç sevgisi elimde degil.Nerde bir kurumuş dal gürsem bilirim ki bir hastalıgı var yazıgım gelir. Bizim bölge de Her türlü agaç yetişe bilecek ama bilgisizlikten dolayı faydalanılamamaktadır.Örnegin Devlet menengiç agacına fıstık aşılamış meyveler boş yazık bir erkek agaç aralarında yok.20 adet fıstık agacımın yarısı erkek meyve doluyor ama ilk sefer meyvelerde lekeler ortaya çıktı. Bu yüzden bu gözel foruma katıldım.Herkese başarılar dilerim Şefik öcal.

Merhaba Şefik bey,

Hoşgeldiniz. Duyarlılığınızdan dolayı sizi takdir ediyorum.

Freed 05.11.2016 14:27

TANIŞMA

Selamlar! Ben de Gthb ziraat mühendisiyim herkese başarılar diliyorum

Mr.Muhendis 07.11.2016 08:46

Alıntı:

Freed´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28551)
Selamlar! Ben de Gthb ziraat mühendisiyim herkese başarılar diliyorum

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Bilgi, birikimlerinizden faydalanacağımızı düşünüyorum.

canerdoğan 08.11.2016 22:19

Adü Organik Tarım 2.sınıf öğrencisiyim ama bir türlü mezun olamıyorum staj işleri yüzünden istanbul ve çevresi yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Mr.Muhendis 09.11.2016 08:43

Alıntı:

canerdoğan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28577)
Adü Organik Tarım 2.sınıf öğrencisiyim ama bir türlü mezun olamıyorum staj işleri yüzünden istanbul ve çevresi yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Merhaba,

Açtığınız konuyu takip ediniz.

tolan tugay 11.11.2016 14:05

merhaba meslektaşlarım. erciyes mezunuyum. aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Mr.Muhendis 14.11.2016 13:37

Alıntı:

tolan tugay´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28599)
merhaba meslektaşlarım. erciyes mezunuyum. aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

trakyali86 22.11.2016 13:44

Merhaba;
Tekirdağ Şarköy den sevgiler, Şarköy myo seracılık 2009 mezunuyum. Bankacılık yapıyorum, okuduğum bölümle alakalı yoğunlaşmadım hiç fakat şimdi ne kadar geçerli bir alanda eğitim aldığımı farkediyorum. Tarım sektörü hiçbir zaman gelişimini ve geçerliliğini yitirmeyecek bir bölüm. Bende forum üzerinden bilgilerimi tazeleyerek artık bu alana kanalize olma niyetindeyim. Tüm dostlara selamlar.

Mr.Muhendis 22.11.2016 13:58

Alıntı:

trakyali86´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28638)
Merhaba;
Tekirdağ Şarköy den sevgiler, Şarköy myo seracılık 2009 mezunuyum. Bankacılık yapıyorum, okuduğum bölümle alakalı yoğunlaşmadım hiç fakat şimdi ne kadar geçerli bir alanda eğitim aldığımı farkediyorum. Tarım sektörü hiçbir zaman gelişimini ve geçerliliğini yitirmeyecek bir bölüm. Bende forum üzerinden bilgilerimi tazeleyerek artık bu alana kanalize olma niyetindeyim. Tüm dostlara selamlar.

Merhaba,

Hoşgeldiniz. İnsanlık var olduğu sürece de geçerliliğini koruyacaktır. Umarım faydalı vakit geçirirsiniz.

NUR YILDIRIM 20.12.2016 10:53

merhaba arkadaslar Nur ben ziraat teknikeriyim inşllh birbirimiize bilgilerimizde yardımcı oluruz şimdiden tesekür edrim :)

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:54