Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Ders Notları (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Ders Notu İstekleriniz Buraya (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=1239)

Mr.Muhendis 11.03.2011 06:27

Alıntı:

çakıroğlu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11794)
arkadaşlar bana damlama sulama sistemi ile ilgili ers notu ve autocad programı lazım yardımcı olursanız sevinirim.

autocad 2008-2009 ve eğer varsa türkçe yamalı program varsa iyi olur.

Merhaba,

Damla Sulama Sistemi Kısımları Nelerdir

Damla Sulama Sistemleri

Damla Sulama Yönteminde Ne Gibi Sorunlarla Karşılaşılır

Damla Sulama Yönteminin Yararları Nelerdir

Forumda bunlar gibi damla sulamayla ilgili konular bulunmaktadır. Bu şekilde arama yaparak ulaşabilirsiniz. Yine de yetersiz gelmesi halinde istek yapabilirsiniz.

Ayrıca AutoCAD programı ücretli olduğu için dağıtmamız mümkün değildir.

Mr.Muhendis 11.03.2011 06:36

Alıntı:

kemalsibel´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11826)
peynir üretiminde kullanılan makineler nelerdir?
labne peyniri üretim akım şeması nedir?

Merhaba,

Makinelerle ilgili olarak firmaların sitelerinden bilgi alabilirsiniz.

ayaz efe 11.03.2011 14:23

türkiyede etlik piliç ve yumurta tavukçuluğunun gelişimi ile ilgli bilgilerınızı alabılırmıyım ayrıca bu konu hakkındakı lınklerı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunuz bu benım tez odevımdır ve ayrıca avrupadakı etlik piliç ve yumurta tavukculugu gelısımıde bılgı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunz sımdıden tesekkurler

ceyda 12.03.2011 16:40

tahıl tanelerinde Hunterlab analizlerinin tgk ya uygun olması için gereken değerleri bulamıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Mr.Muhendis 12.03.2011 16:42

Alıntı:

ceyda´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11923)
tahıl tanelerinde Hunterlab analizlerinin tgk ya uygun olması için gereken değerleri bulamıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Akademik Google'da arama yaparak bu konudaki çalışmalara ulaşabilirsiniz.

mehmet atli 12.03.2011 17:16

genel bahçe bitkileri ders notu lazım şimdiden tşk ederim...

Mr.Muhendis 12.03.2011 17:20

Alıntı:

mehmet atli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11928)
genel bahçe bitkileri ders notu lazım şimdiden tşk ederim...

Merhaba,

Ders Notları ve Bahçe Bitkileri bölümlerinde arama yaparak dilediğiniz konulara ulaşabilirsiniz. Bahçe Bitkileri bölümünde zaten müfredat konuları mevcuttur. Ders Notları bölümünde ise çeşitli Bahçe Bitkileri notları bulunmaktadır.

Bulamadığınız konular için burdan yeniden istekte bulunabilirsiniz.

Zooteknist 12.03.2011 18:12

Alıntı:

ayaz efe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 11838)
türkiyede etlik piliç ve yumurta tavukçuluğunun gelişimi ile ilgli bilgilerınızı alabılırmıyım ayrıca bu konu hakkındakı lınklerı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunuz bu benım tez odevımdır ve ayrıca avrupadakı etlik piliç ve yumurta tavukculugu gelısımıde bılgı vere bılırsenız bana cok yardımcı olursunz sımdıden tesekkurler

Sizin için özel bir sunu hazırladım.
Dünya'da ve Türkiye'de tavukçuluk tıklayınız. Başarılar. :good:

burnman 15.03.2011 15:20

Tarım makinalarında metal malzeme kullanımı ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz(örneğin ;pulluğun kulak kısmında st 37 çelik kullanılır vb.)

Mr.Muhendis 15.03.2011 17:18

Alıntı:

burnman´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 12030)
Tarım makinalarında metal malzeme kullanımı ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz(örneğin ;pulluğun kulak kısmında st 37 çelik kullanılır vb.)

Merhaba,

Tabi ki elimizden geldiğince paylaşırız. Ancak isteğinizin Alfa Laktalbumin İle Onun İnsan Sağlığı ve Beslenme Açısından Önemi konusuyla alakası bulunmamaktadır.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:59