Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2020 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=13691)

dodanby 11.03.2020 15:05

Corona

Dostlar corona nedeniyle bayilik sınavı iptal olma ihtimali var mı acaba ??

Mr.Muhendis 11.03.2020 16:06

Alıntı:

dodanby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31609)

İhtimal her zaman için vardır. Muhtemelen maskeyle girişlere izin verirler.

dodanby 11.03.2020 18:13

Başvuralar sadece internet üzerinden oluyor degil mi ? Herhangi bir il müdürlüğüne gitmemize gerek yok degil mi ?

Mr.Muhendis 12.03.2020 08:20

Alıntı:

dodanby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31611)
Başvuralar sadece internet üzerinden oluyor degil mi ? Herhangi bir il müdürlüğüne gitmemize gerek yok degil mi ?

İlk sayfada yazdığımız gibi. :a025:

smb 12.03.2020 19:39

Alıntı:

dodanby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31609)

Bana kalırsa ben hiç ciddiye almıyordum. Ama bu hastalık tahminlerin oldukça üstünde bir hal aldı. Bu sebeple birçok üniversite de tatil gündeme geldi. Hatta bazıları tatil yaptı. Okulların tatil edilmesi için veliler tarafından mesajlar atılıyormuş CIMER ne... Bu yüzden bu sınavda ertelense iyi olur. Çünkü Ankara bu yönden hastalık ihtimali en yüksek iki şehirden biridir. Yıllardır bekliyorum bu sınavı ama hastalanma ihtimali bile olacağına ileriki bir tarihte sınava girmeyi tercih ederim.

---------- Mesaj eklendi (19:39) ---------- Önceki mesaj (18:42) ----------

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31610)
İhtimal her zaman için vardır. Muhtemelen maskeyle girişlere izin verirler.

Eğer ki öyle bir şey olursa bende maske yok. Sınava almazlar mı beni?

Mr.Muhendis 13.03.2020 07:21

Alıntı:

smb´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31623)
Eğer ki öyle bir şey olursa bende maske yok. Sınava almazlar mı beni?

Şu an öyle bir durum yok ama olursa maskeyle girmek isteyenlere izin verebilirler anlamında dedim. Salgın daha da artarsa, Allah korusun, zaten sınav ertelenir. Herkesi bir yere toplayıp maske vererek saatlik sınav yapmazlar.

Risk grubu şu an için 65+ yaş görünüyor. Gençlerin yer değişikliği yapmaları kendilerine değil annesine, babasına, dedesine, ninesine zarar verecek ne yazık ki. Tatil olunca keşke herkes olduğu yerde, evinde dursa.

leteon 13.03.2020 08:50

coronanın yayılım hızını ingilterede de bulunan akrabalarımızdan ogrendiğimiz kadarı ile cok hızlı ..cimere yazalımmı arkadaslar ne dersiniz sınavın ertetenmesi için..

dodanby 13.03.2020 09:33

Başvuruda diploma tarihi diyor. Simdi size bir sorum olacak. Benim gecici mezuniyet belgem var. Diplomami almadim daha. Diploma tarihi diyor. Mezuniyet tarihini mi girecegim yoksa belgenin bana verildigi tarihi mi ? Birde basvuru yaptiginiz il diyor. Benim şu bu bulunduğum bölgeyi mi diyor ? Yoksa gidip en yakın ilden başvuru yapıp o ili mi yazıyorum. Nolur yardımcı olun çok fena arafta kaldım.

Mr.Muhendis 13.03.2020 10:29

Alıntı:

dodanby´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31627)
Başvuruda diploma tarihi diyor. Simdi size bir sorum olacak. Benim gecici mezuniyet belgem var. Diplomami almadim daha. Diploma tarihi diyor. Mezuniyet tarihini mi girecegim yoksa belgenin bana verildigi tarihi mi ? Birde basvuru yaptiginiz il diyor. Benim şu bu bulunduğum bölgeyi mi diyor ? Yoksa gidip en yakın ilden başvuru yapıp o ili mi yazıyorum. Nolur yardımcı olun çok fena arafta kaldım.

Mezuniyet belgesi diploma yerine geçer. Diploma tarihi dedikleri için mezuniyet belgesinin tarihini yazın, garanti olsun. Aksi halde mezun olduğunuz tarih gibi bir not olurdu. Belgeniz hazırlandığında nereden almak istiyorsunuz? Orayı yazın.

smb 13.03.2020 12:42

Alıntı:

leteon´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31626)
coronanın yayılım hızını ingilterede de bulunan akrabalarımızdan ogrendiğimiz kadarı ile cok hızlı ..cimere yazalımmı arkadaslar ne dersiniz sınavın ertetenmesi için..

Benim düşüncem ertelenmesi yönünde... Çünkü Ankara, İstanbul, İzmir gibi yerler bu tip olaylar açısından öncelikli tehlike arz ediyor. Bu yüzden bende ertelenmesi taraftarıyım. Ama belki de sınav başvurusunu şimdi alıp, eğer ki sorun artarsa (Allah korusun!) Nisan ayı içerisinde erteleme yapacaklar. İhtimal... CİMER e yazma konusunda buradan birkaç kişi de olsa ortak düşünce varsa hemen yazalım... Hafife alıyor millet, ama gerçekten ciddi bir durum.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 14:34