Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2017 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12903)

fetanet_zm 17.01.2017 11:40

Merhaba geçme puanının 70'ten 60'a çekildiği konusunda söylentiler var, bilginiz var mı? Sınav yönetmeliği kağıdında hiçbir şey yazmıyor..

Ayrıca bazı arkadaşların Ankara hakkında nerede kalınır, nasıl gideceğiz vs. sorularını gördüm. Bu kadar da olmayın insanlar genç yaşlarda dünyanın öbür ucuna kadar gidiyorlar :D

Mr.Muhendis 17.01.2017 12:48

Alıntı:

fetanet_zm´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28873)
Merhaba geçme puanının 70'ten 60'a çekildiği konusunda söylentiler var, bilginiz var mı? Sınav yönetmeliği kağıdında hiçbir şey yazmıyor..

Ayrıca bazı arkadaşların Ankara hakkında nerede kalınır, nasıl gideceğiz vs. sorularını gördüm. Bu kadar da olmayın insanlar genç yaşlarda dünyanın öbür ucuna kadar gidiyorlar :D

Merhaba,

Söylenti ? :) Resmi gazete ortada. En son değişiklik; 12.11.2013 tarih ve 28819 sayılı Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile yapıldı. Onda da geçme notuyla alakalı bir değişiklik yapılmadı.

dilan72 17.01.2017 15:25

dilan

internetten araştırdığımda çıkan bilgiler geçmiş yıllarda sorulan soruların cvplerını vermiyor. örneğin bitki hastalıkları bakteriyoloji yi araştırdığım zaman çıkan bilgiler sorulan soruların cevaplarını içermiyor.lütfennn bana bitki hastalıkları bakteriyoloji mikroloji viroloji herboloji ve zararlıları na çalışabileceğim bi link atarmısınz bulamayınca işin içinden çıkamıyorum.

Mr.Muhendis 17.01.2017 16:30

Alıntı:

dilan72´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28875)
internetten araştırdığımda çıkan bilgiler geçmiş yıllarda sorulan soruların cvplerını vermiyor. örneğin bitki hastalıkları bakteriyoloji yi araştırdığım zaman çıkan bilgiler sorulan soruların cevaplarını içermiyor.lütfennn bana bitki hastalıkları bakteriyoloji mikroloji viroloji herboloji ve zararlıları na çalışabileceğim bi link atarmısınz bulamayınca işin içinden çıkamıyorum.

Bizim eklediğimiz soruların cevapları da mevcut. Tıklayın

Ders notları için tıklayın.

incisu16 18.01.2017 02:18

merhaba kimya bölümü mezunuyum bitki sagligiyla ilgili hic bi ders almadim bu sinava girme ve bu belgeyi alma hakkim var midir

Mr.Muhendis 18.01.2017 09:38

Alıntı:

incisu16´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28881)
merhaba kimya bölümü mezunuyum bitki sagligiyla ilgili hic bi ders almadim bu sinava girme ve bu belgeyi alma hakkim var midir

Merhaba,

Evet, var.

meryemyaman1 19.01.2017 10:56

Arkadaşlar merhaba ben elimde bi kaynak kitabı olan Hakan alioğlunun kitabını kullanıyorum

Berboz 19.01.2017 14:25

merhabalar ben sizin bahsettiğniz buradaki ders notlarını indirdim ancak çoğu 2008 sunumları bir sıkıntı olur mu özellikle değişen konular artık kullanılmayan ilaçlar ve mevzuatlarla ilgili
teşekkürler....

Mr.Muhendis 19.01.2017 14:36

Alıntı:

Berboz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28892)
merhabalar ben sizin bahsettiğniz buradaki ders notlarını indirdim ancak çoğu 2008 sunumları bir sıkıntı olur mu özellikle değişen konular artık kullanılmayan ilaçlar ve mevzuatlarla ilgili
teşekkürler....

Merhaba,

Değişen ilaç listesi için bakanlığın yayınlarını kullanabilirsiniz.

Berboz 19.01.2017 16:26

nereden temin edecez link atar mısınız ?

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:06