Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2014 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=11456)

ziraatci123 24.04.2014 20:49

Merhaba bu sınava daha önceden girmiş arkadaşlar bu sınav ve soruları hakkında bilgi verebilirler mi? acaba bitki koruma 3.sınıf öğrencisiyim,bu sınava girmeyi düşünüyorum ama hazırlıklı değilim.Soruların zorluk derecesinden korkuyorum açıkçası...

Mr.Muhendis 24.04.2014 20:55

Alıntı:

ziraatci123´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23596)
Merhaba bu sınava daha önceden girmiş arkadaşlar bu sınav ve soruları hakkında bilgi verebilirler mi? acaba bitki koruma 3.sınıf öğrencisiyim,bu sınava girmeyi düşünüyorum ama hazırlıklı değilim.Soruların zorluk derecesinden korkuyorum açıkçası...

Merhaba,

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sınav konularına buradan bakabilirsiniz. Sınava çalışmak için de bakanlığın kitabını öneriyorum. Ayrıca, sınava girebilmek için mezuniyet şartı aranıyor. Hazırlık yapmak için yaklaşık 1-1,5 yılınız var.

angmar 28.04.2014 12:37

Arkdaşlar kitap bugün elime geçecek. Sınavada 1 ay kaldı sizce yeterli puanı alabilmek için bu vakit yeter mi? Yoksa zor mu?

Mr.Muhendis 28.04.2014 14:46

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23608)
Arkdaşlar kitap bugün elime geçecek. Sınavada 1 ay kaldı sizce yeterli puanı alabilmek için bu vakit yeter mi? Yoksa zor mu?

Çalışmaya göre değişir ama normal şartlarda kesinlikle yeter.

angmar 28.04.2014 19:41

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23611)
Çalışmaya göre değişir ama normal şartlarda kesinlikle yeter.

Teşekkürler
Bugünde gelmedi yarın gelecek İnşaallah. İçeriği biliyorum ama zorluk ve detayını bilmediğim için ve arada bir de kpss var korkuyorum.
Günde 1 saat çalışma yeter mi sizce?

Mr.Muhendis 28.04.2014 19:54

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23615)
Teşekkürler
Bugünde gelmedi yarın gelecek İnşaallah. İçeriği biliyorum ama zorluk ve detayını bilmediğim için ve arada bir de kpss var korkuyorum.
Günde 1 saat çalışma yeter mi sizce?

Ben toplamda 2-3 saat çalışmıştım. Yeterli geldi. Günlük bir saat çalışma normal şartlarda kesinlikle yeter.

Adile 07.05.2014 21:52

Kitap kaç günde gelir ben çalışmak için çok geç kaldım

Mr.Muhendis 07.05.2014 22:07

Alıntı:

Adile´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23673)
Kitap kaç günde gelir ben çalışmak için çok geç kaldım

Kargoya bağlı olarak değişir. Normal bir gönderi gibi düşünün.

kvsrkskn 15.05.2014 11:24

tarımsal yayım ve danışmanlık yönetmelik ve mevzuatlar 2014 bilgileri mi. utem in sayfasına ulaşamıyorum. acaba benim internetim de mi bir sorun var yoksa herkesin mi aynı şekilde. sayfasına ulaşamadığım için kitap isteği de yapamadım. bilgilendirirseniz sevinirim.

Mr.Muhendis 15.05.2014 13:04

Alıntı:

kvsrkskn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23738)
tarımsal yayım ve danışmanlık yönetmelik ve mevzuatlar 2014 bilgileri mi. utem in sayfasına ulaşamıyorum. acaba benim internetim de mi bir sorun var yoksa herkesin mi aynı şekilde. sayfasına ulaşamadığım için kitap isteği de yapamadım. bilgilendirirseniz sevinirim.

Şu an açılmıyor. Bakım vs. gibi kısa süreli bir sorun olabilir.

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:00