Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=10271)

mustafa90 08.08.2013 13:39

hocam ben sınava gircem yeni mezun oldum sınava hazırlık için çıkmış sorulari çözmek yeterli olur mu ?

Mr.Muhendis 08.08.2013 18:38

Alıntı:

mustafa90´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21427)
hocam ben sınava gircem yeni mezun oldum sınava hazırlık için çıkmış sorulari çözmek yeterli olur mu ?

Çıkmış sorulara ek olarak ilk sayfada verdiğimiz ders notlarına bakmanız iyi olur.

mustafa90 08.08.2013 19:39

tsk edrm hocam :) geçme ihtimalim yüksek olur mu ?

Mr.Muhendis 08.08.2013 20:19

Alıntı:

mustafa90´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21461)
tsk edrm hocam :) geçme ihtimalim yüksek olur mu ?

Biraz altyapiniz varsa, konulara calisip soruları çözerseniz geçme ihtimaliniz yüksek tabi.

espial 13.08.2013 13:26

Sınav tarihlerinin resmi olarak bildirildiği kurum sitesi var mı acaba. Buradaki tarihler arasında tutarsızlıklar var. Örneğin sınav son başvuru tarihi ile banka para yatırma tarihleri arasında.

Mr.Muhendis 13.08.2013 13:34

Alıntı:

espial´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21484)
Sınav tarihlerinin resmi olarak bildirildiği kurum sitesi var mı acaba. Buradaki tarihler arasında tutarsızlıklar var. Örneğin sınav son başvuru tarihi ile banka para yatırma tarihleri arasında.

Daha önce bu sınava girmediniz sanırım. Bayilik sınavında önce başvuru yapılıyor. Daha sonra para yatırılıp internetten ikinci bir başvuru yapılıyor. Resmi tarih olarak şuraya bakabilirsiniz.

espial 13.08.2013 13:55

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21485)
Daha önce bu sınava girmediniz sanırım. Bayilik sınavında önce başvuru yapılıyor. Daha sonra para yatırılıp internetten ikinci bir başvuru yapılıyor. Resmi tarih olarak şuraya bakabilirsiniz.

Doğrudur girmedim, tarihleri görünce de şaşırdım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Utemin yaptığı gibi olacak biliyordum.

Mr.Muhendis 13.08.2013 13:57

Alıntı:

espial´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21486)
Doğrudur girmedim, tarihleri görünce de şaşırdım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Utemin yaptığı gibi olacak biliyordum.

Başvuru şekli UTEM sınavından farklı oluyor. Verdiğim dosya bakanlığın sitesindeki dosyadır. Oradan detaylı şekilde kontrol edebilirsiniz.

ziraatç. 13.08.2013 15:52

reçete yazma yetkisi sınavı yok mu ?bitki koruma bölümü mezunuyum reçete yazma yetkisini nasıl alabilirim bilgi verirseniz sevinirim.

Mr.Muhendis 13.08.2013 16:31

Alıntı:

ziraatç.´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 21488)
reçete yazma yetkisi sınavı yok mu ?bitki koruma bölümü mezunuyum reçete yazma yetkisini nasıl alabilirim bilgi verirseniz sevinirim.

Sınav tarihleri henüz açıklanmadı. Reçeteyle ilgili her şeye bu konudan ulaşabilir, yine o konudan sorabilirsiniz.

Tıklayın: 2013 Reçete Yazma Yetki Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:01