![]() |
resiprokal melezlemenin önemini anlatan ders notu var mı acaba
|
Alıntı:
Bitki Islahı Ders Notu Genel Bitki Islahı - Pdf Burdaki konuları inceleyiniz. İçeriklerinde belki vardır. |
merhaba
sitenizi uzun zamandir takip ediyorum ama pek aktif bir üye değilim. sizden bir ricam olacaktı. "bitkisel üretim ilkeleri" ders notunuz var mı acaba? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Ders konuları neler acaba ? |
kadın çifçiler yarışıyor konu ile ilgili örnek sorular istiyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında aradığınız konuların hepsi forumda mevcut. Ancak tek parça halinde değil. Bilgi almak istediğiniz konular hakkında arama yapabilir ve bu yazıların yazıcı çıktısını alabilirsiniz. Örneğin; Tarımın, bitkisel üretimin ekonomideki yeriyle ilgili konular: Bahçe Bitkilerinin Ülke Ekonomisindeki Yeri Türkiye'nin Ekonomik Krizden Çıkmasında Ziraatin Önemi Örneğin; Sınıflandırmayla ilgili konular: Tarla Bitkilerinin Sınıflandırılması Bitkisel üretim ve yetiştiricilik ise; her bitkiye göre farklılık göstermektedir. Bunun içinde bazı bitkilerin yetiştiricilik konularına girerek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Genel Tarla Bitkileri Ders Notu da size yardımcı olacaktır. Bunların dışında eksik kalan yerleri yazarsanız tamamlamanızda yardımcı oluruz. |
Alıntı:
|
omu bitki koruma bölümünün bahar yarı yılı ders programını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 04:26 |