Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Forum Duyuruları, İstek ve Önerileri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Yeni Üyeler Hoşgeldiniz (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=2778)

Mr.Muhendis 20.07.2014 19:14

Alıntı:

Mustafa DAĞL´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24171)
selamlar ben de yeni üye oldum.. Erciyes Seyrani ziraat Fakültesi tarla bitkileri 1.sınıf öğrencisiyim fakülte veya üni hakkında yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.. ayrıca bu bayilik sınavı hakkında beni bilgilendirecek birisini arıyorum gerçekten hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum :)

Merhaba,

Hoş geldiniz.

Açtığınız konuya ve özel mesajınıza cevap verdim. TIKLAYIN

qoserli 21.07.2014 02:10

meraba ben mardin artuklu tohumculuk bölümü mezunuyum

Mr.Muhendis 21.07.2014 12:49

Alıntı:

qoserli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24177)
meraba ben mardin artuklu tohumculuk bölümü mezunuyum

Merhaba,

Hoş geldiniz.

ZiraatMakine 24.07.2014 05:53

Slm Ankara üniversitesi tarım makinelerini kazandım bence iş olanağı olan güzel bir bölüm ama talep çok az sizce bunun bir sebebi var mıdır??

Mr.Muhendis 24.07.2014 10:30

Alıntı:

ZiraatMakine´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24197)
Slm Ankara üniversitesi tarım makinelerini kazandım bence iş olanağı olan güzel bir bölüm ama talep çok az sizce bunun bir sebebi var mıdır??

Merhaba,

Tebrikler. Isverenler nitelikli ve başta düşük maaşlı eleman istiyor. Iş arayanlar da mezun olur olmaz 3 bin TL bekliyor. O yüzden ortaya işsizlik çıkıyor.

ozgurilerten 24.07.2014 10:44

Merhabalar arkadaslar, foruma yeni kayit oldum. Forumda tarim makinalari ve traktorler ile ilgilenen arkadaslarla iletisime gecmek ve tanismak istiyorum. Forumda tarim makinalari ve traktorler ile ilgili bir paylasimda bulunmak istiyorum ayni zamanda konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz?

Mr.Muhendis 24.07.2014 11:06

Alıntı:

ozgurilerten´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24201)
Merhabalar arkadaslar, foruma yeni kayit oldum. Forumda tarim makinalari ve traktorler ile ilgilenen arkadaslarla iletisime gecmek ve tanismak istiyorum. Forumda tarim makinalari ve traktorler ile ilgili bir paylasimda bulunmak istiyorum ayni zamanda konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz?

Merhaba,

Forumdaki tarım makineleri bölümüne konu açabilirsiniz.

mistikani 25.07.2014 15:59

merhabalar ben mustafa. çukurova üniversitesi ziraat fakültesi tarımsal yapılar ve sulama 2014 mezunuyum. çukurova üniversitesi ve tarımsal yapılar ve sulama bölümü hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler. aynı zamanda mersin mutta yaşıyorum çevre ilçeler ve illler hakkındada bilgi sahibiyim.. şimdiden hoşbulduk

Mr.Muhendis 25.07.2014 17:26

Alıntı:

mistikani´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24208)
merhabalar ben mustafa. çukurova üniversitesi ziraat fakültesi tarımsal yapılar ve sulama 2014 mezunuyum. çukurova üniversitesi ve tarımsal yapılar ve sulama bölümü hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler. aynı zamanda mersin mutta yaşıyorum çevre ilçeler ve illler hakkındada bilgi sahibiyim.. şimdiden hoşbulduk

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

uqur5561 26.07.2014 16:36

Hayırlı günler ben bu sene hazırlandım bir daha hazırlanacam da bazı forumlara bakıyorum yok bir mühendis 600 800 tl para alır iş bulunmuyormuş yaw inşaat işçisi 1.5milyar para alırken bir mühendisin 600 tl alması abartı değilmidir ne düşünoyrsunuz

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:30