![]() |
Alıntı:
Yeniden yüklüyoruz. Takipte kalınız. |
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum da bu boyuna profil nivelmanı tablosunda izin verilen hata sınırını hesaplarken bi formül var 9 karekök n diye bu kısımı anlamadım buradaki karekök n hangi değer oluyor yardımcı olabilir misiniz bana sorunun resimi de aşağıda
http://i54.tinypic.com/2chkiu.jpg ilginiz için şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Gözleme noktaları 0+00 yazıyorsa hm cinsinden, 0+000 yazıyorsa km cinsinden ifade ediliyor demektir. Örneğin; 2+50 ifadesi, 2.50 hm olduğunu göstermektedir. Burdaki n değeri ise gözleme mesafesinin hm cinsinden ifadesidir. Bu nedenle n yerine 2.5 yazılmış. Eğer 2+50 değil de 3+40 olsaydı n yerine 3.4 yazılacaktı. |
ilginiz için tekrar çok teşekkür ederim, peki tesviye eğrilerinin çizilmesi hakkında bilgiyi nereden bulabilirim?
|
Alıntı:
Ölçme Bilgisi Ders Sunumları konusundan faydalanabilirsiniz. |
"yemeklik dane baklagilerde tohumluk teknolojisi" ders notu varsa harika olacak.
|
Alıntı:
Yemeklik Dane Baklagiller İnceleyiniz. |
Bitkilerde gen transferi ve uygulamaları (agrabacterium aracılı gen transferi, binary vektör sistemi)
sitenizde eklenmiş olan bir tane pdf formatlı dosya mevcut ancak kapsamı çok dar. varsa daha geniş kapsamlı eklerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Bitkilere Gen Transferinde Kullanılan Doğrudan Yöntemler Genel Bitki Islahı Buyrun. |
köklenme mekanizması
mrb..yüksek lisans dersi olan köklenme mekanizması ile ilgili ders notu istiyorum.teşekkürler..
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 20:32 |