![]() |
Merhabalar.
İyi forumlar. İyi paylaşımlar :good: |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Faydalı ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... |
Selam
Merhaba.. Bahçe Tarım 2.ci Sınıf Öğrencisiyim.. Herkese Bol paylaşımlarr. :) :)
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. |
mrb. özlem
|
merhabalar..
uzun bir aradan sonra merhabalar.. ben geldim arkadaşlar.. :)
|
Merhaba Mehmet,
Tekrardan hoşgeldin. :) |
hoşgeldin :)
|
teşekkür ederim.. hoş bulduk.. :)
sizleri özlemiştim ya..! :( |
merhaba
herkese selam arkadaşlar.Bugün itibariyle bende ziraat mühendisi adayıyım :D
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. :) Hangi üniversite ve bölüm ? |
Hayırlı Olsun arkadasım Allah Tamamına Erdirsin :)
|
Akdeniz üniversitesi toprak bilimi ve bitki besleme.
|
S.a
S.a
|
a.s hoşgeldiniz.
|
A.sLm HoSGeLDiNiZ...
|
A.sLm Hosgeldniz..
|
A.S. Hoşgeldiniz. Umarım hoş vakit geçirirsiniz. İyi Forumlar. :good:
|
hoş bulduk.teşekkürler
|
Herkese merhaba
Ben çukurova üniversitesi toprak bilimi ve bitki besleme bölümünde 2.sınıfa geçmiş bir zirahat mühendisi adayım ve sitenizden 1 senedir haberdar olmama rağmen yeni tanışmaa fırsatı buluyorum tüm yönetici ve kulanıcılara merhabalar olsun...
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz... 1 yıllık süreçte de faydalı olmuştur diye umuyorum. Hayatınızda başarılar. |
Alıntı:
|
merhaba (=
merhaba ben özlem kayıt olurken özlem kullanıcı adını denedim ama kullanıcı adı kullanılıyomus diye bu sekilde kayıt oldum (=
umarımm birlikte faydalı bilgiler paylaşabiliriz (: |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. :) |
hoşbuldum teşekkürler (=
|
merhaba arkadaşlar
Selamunaleyküm.Ben alper.Aydınlıyım ama Ispartada okuyorum.zootekni bölümündeyim.Çocukluktan ilgim var hayvanlara...Sanal alemde çok boş bilgiler ve paylaşımlar olan forumlar var şimdilik burası onlara bnzemiyor..Herkesi tebrik ederim..Artık bnde paylaşımlar yaparım...Herkesee iyi forumlarr..Kndinize iyi bakın...:bye:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Güzel ve faydalı vakit geçirmeniz dileğiyle... :) |
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
|
dostlar ben ziraat mühendisi olmayı düşünüyorum iş olanakları neler devlette çalışmak zor mu?
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. Zor mu derken her işin kendine göre zorluğu var. |
Foruma Yeni Kayıt Oldum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİSİYİM BİLGİ AKTARMAYI SEVEN ARKADASLARI TANIMAK İSTERİM DERSLERLE İLGİLİ BİLGİLER SÜT VE BESİ SIĞIRCILIĞI İLE İLGİLİ BİLGİLER ÇİFTLİKLER İLE İLGİLİ BİLGİLER BESLENME KONUSU VE DİĞER KONULARDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BÜTÜN BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR VE İYİ KARİYER DİLEKLERİMLE...
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Umarım faydalı ve güzel vakit geçirirsiniz. |
Merhaba
Merhaba arkadaşlar
ßen Mersin - Tarsus dan şuan Ordu Üniversitesi Bahçe Bitkilerinde 1. Sınıfım 0 dan başlıyorum hiç bir bilgim yoq meslek lisesi Bilgisayar - Yazılım mezunum ve bir heves oldu yazdım Şimdi ise Bahçe Bitkileri bölümünde bilinmesi gerekenleri ne varsa öğrenmeye çalışacağım..... Paylaşımlara baktımda buradan öğrenecek çok şey olacak...:D:D |
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Zamanla her şeyi öğreneceksiniz. Derslere paralel olarak forumdaki konuları, dökümanları takip etmeniz yeterli gelecektir. :) |
bilgisayar bölümünden ziraat fakültesine gecmek ilginç
ama dogru bir secim .... herkez bilgisayarcı oldu simdi!!1 |
Selam
slm arkadaşlar bende bahçe tarımı okuyorum meslekte herkese bol şans...
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle... Hangi üniversite ve myo ? Kaçıncı sınıf ? |
Selam
herkese merhaba ziraaatci deilm ama üye oldum :D
|
Merhaba,
Hoşgeldiniz. :) |
Herkese Selam Arkadaşlar
ben zootekni bölümü öğrencsiyim.önümüzdeki sene staj yapıcam.bu stajı ben tam olarak nerelerde yapabiliyorum.bilgi verirmisiniz???
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 21:19 |