![]() |
Alıntı:
|
Merhaba, iyi günler...
Ben de bayilik sınavından geçtim ve sınav başarı belgesini almak için il müdürlüğüne başvurdum. Çalışma notlarımı sitede paylaşmak istiyorum. Artık tarımsal yayım ve danışmanlık sınavı için pusuda bekleyeceğim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. |
68 veya 69 alanlar dilekçe yazıp yaklaştığı için geçecek geçti sayılıverilecek diyorlar bunun Hakkında net bilgiyi nerden öğrenebiliriz arkadaşlar ?
|
Alıntı:
|
Seracılık bölümü organik tarım bölümü
Herkese iyi günler size bir sorum olucak hedefim zirai ilaç bayisi açmak istiyorum seracılık bölümünden sınava girebiliyormuyum 2 yıllık okursak 3 yıllık tecrübe istiyormus bunun hakkında bilgisi olan varmı 2 sene okuduktan sonra 3 yıl tecrübe mı yapicaz ? :e010:
|
Alıntı:
İki yıllık herhangi bir bölümde bitki sağlığıyla ilgili ders aldığınız sürece bu sınava girme hakkınız vardır. |
iyi akşamlar benimde bir sorum olacaktı. baya araştırdım ama sizin kadar bilgim olmadığı için ayırt edemiyorum.
ben normal bır unıversıteden muhendıslık mezunuyum. açık ogretımde tarım bölümü var iki yıllık. bir arkadaşa fitopatoloji dersi aldığı için bu sınava girebileceğini söylemişsiniz. bu tarım bölümündede aynı ders veriliyor ve başka dersler de var ama hangısı bıtkı saglıgı hakkında ben bılemedım. sorum şu ki ben bu tarım bölümünü okusam bu sınava gırebılır mıyım? ziraai ilaç bayii açabilir miyim? teşekkürler. |
Alıntı:
Evet, sınava girme hakkınız oluyor. |
Organik tarim mezunuyum. Bayilik sinavina girmek istiyorum. Bitki koruma dersi aldim ama sinav icin uygun mu?:e010:
|
Alıntı:
|
İyi günler arkadaşlar
Bir arkadaş notları paylaşabileceğini yazmış acaba nasıl ulaşabilirim notlara |
Alıntı:
Zirai İlaç Bayiliği Sınavına Hazırlık Ders Notları Şuradan ücretsiz indirebilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:00 |