Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2014 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=11456)

angmar 10.04.2014 16:52

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23444)
Yani, hangisi doğruymuş ? Bankada isim verince çıkan mı yoksa onların verdikleri mi ?

bankada isim verince çıkan Gıda Tarım Sınavı doğru olanmış. İban numarasına para yatırılmayacak.

"Adaylar sınav katılım ücretini Halk Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabına “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı” adı ile herhangi bir hesap numarası belirtmeden ve havale ücreti ödemeksizin yatıracaklardır. Adaylar sınav ücretini Halk Bankası şubelerinden birine elden yatıracaklardır.

O kadar kişi boş yere yatırdı herhalde.

aslimdayok 10.04.2014 19:48

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23440)
Kardeş başvuru ücretini nasıl ödedin benden 21 tl ekstra ücret talep edecekler ?

---------- Mesaj eklendi (15:51) ---------- Önceki mesaj (15:47) ----------

Bugün gittim ve tekrar görüştüm. Yapacak bir şey yok 21 TL çıkıyor dedi.
Ancak 1294-06000037 numaralı Gaziesem Gıda Tarım sınavına yatırılınca normal 50 TL ücret alıyorlar. Ama sitede verilen İBAN nurmasına 50 TL yatırınca ekstra 21 TL daha ücret veriliyor. Bir çok kişinin öyle yatırdığını söyledi. Ben öyle sanıyorum ki yatırmamız gereken "Gaziesem Gıda Tarım Sınavı ve nolu hesabı....)"
Anlayamadığım nokta neden iban numarısını verdiler ve bu hesaba yatıracaksınız dediler. Şimdi 50 TL yi yatırırsak geri alamama ihtimalimiz de var...
Çok sinir edici bir durum.
Gaziesem i aryacağım...

ben gecen hafta yatırdım halkbanktan. dekontun üstünde gazisem cıktı.(ekstra para da istemediler)
sıkıntı mı var şimdi?

angmar 10.04.2014 19:56

Alıntı:

aslimdayok´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23446)
ben gecen hafta yatırdım halkbanktan. dekontun üstünde gazisem cıktı.(ekstra para da istemediler)
sıkıntı mı var şimdi?

Sıkıntı yokta, iban numarası değiştiği için iban numarasına göre ödeme yapılmayacak. Sadece belirtilen sınav için yatırılacak.

Adile 14.04.2014 19:17

Sınava nasıl çalışabilirim? Önerebileceğiniz bir kitap var mı yoksa İnternet üzerinden mi temin etmeliyim kitabı...

Mr.Muhendis 14.04.2014 20:18

Alıntı:

Adile´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23488)
Sınava nasıl çalışabilirim? Önerebileceğiniz bir kitap var mı yoksa İnternet üzerinden mi temin etmeliyim kitabı...

UTEM'in kitabı var. İlk sayfada bilgi yer alıyor.

betülll 15.04.2014 10:21

bayilik sınavını kazanalar belgelerini ne zaman alacaklar ayrıc abu baelge kiraya verilebiliyor mu veriliyorsa da kaç paraya kiralanıyo bilgisi olan var mı?

Mr.Muhendis 15.04.2014 12:51

Alıntı:

betülll´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23491)
bayilik sınavını kazanalar belgelerini ne zaman alacaklar ayrıc abu baelge kiraya verilebiliyor mu veriliyorsa da kaç paraya kiralanıyo bilgisi olan var mı?

2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi

angmar 18.04.2014 19:58

Kitap ücretleri ne kadardı arkadaşlar ?

Mr.Muhendis 18.04.2014 20:45

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23520)
Kitap ücretleri ne kadardı arkadaşlar ?

15 TL

evrim62 23.04.2014 22:19

Alıntı:

angmar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 23440)
Kardeş başvuru ücretini nasıl ödedin benden 21 tl ekstra ücret talep edecekler ?

---------- Mesaj eklendi (15:51) ---------- Önceki mesaj (15:47) ----------

Bugün gittim ve tekrar görüştüm. Yapacak bir şey yok 21 TL çıkıyor dedi.
Ancak 1294-06000037 numaralı Gaziesem Gıda Tarım sınavına yatırılınca normal 50 TL ücret alıyorlar. Ama sitede verilen İBAN nurmasına 50 TL yatırınca ekstra 21 TL daha ücret veriliyor. Bir çok kişinin öyle yatırdığını söyledi. Ben öyle sanıyorum ki yatırmamız gereken "Gaziesem Gıda Tarım Sınavı ve nolu hesabı....)"
Anlayamadığım nokta neden iban numarısını verdiler ve bu hesaba yatıracaksınız dediler. Şimdi 50 TL yi yatırırsak geri alamama ihtimalimiz de var...
Çok sinir edici bir durum.
Gaziesem i aryacağım...

benden hiçbir ekstra ücret istenmedi ben direk banka görevlisine tarımsal yayım ve danışmanlık sınav ücreti yatıracam dedim bilgilerimi verdim parayı yatırdım ,başka birşey istenmedi

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 06:00