![]() |
danışmanlık bürosu açıp çalışabileceginiz gibi serbeste çalışabilirsiniz demişsiniz o nasıl olacak
|
Alıntı:
|
Üstad; ben her iki belgeye de sahibim. Her iki belgeyi de hakkettirecek kapasitem var. İşim gereği sürekli sahada ve çiftçilerle iletişim halindeyim. Ancak bu iki belgeyi de işim gereği kullanamıyorum. O yüzden işten ayrılıp örneğin; eşimin üzerine tarım market açıp ve %25 ortaklık sözleşmesi yaptıktan sonra, bir anonim şirketi kurup, ve belgemi eşimin üzerine olan benim ortağım olduğum dükkanda çalıştırmak, daha sonra sadece kendi şahsıma tarımsal danışmanlık bürosu açıp fakat aynı ofiste değil. Ortada bir duvar farklı isimde iki yanyana dukkan gibi düşünüyorum. ikisi de aynı isim altında ve aynı binada olmuyor o kesin. Ama benim yukarıda anlattıgım gibi oluyor mu bunu biraz tartışsak??
|
danışmanlık
merhaba ben 2009 yılında danışmanlık sertifikası aldım ve hiç vizeletmek için kursa katılmadım ...sertifikam iptal olmuşmudur..........ayrıca reçete yazma sınav başvuruları bittimi acaba....teşekkürler
:e010: |
Alıntı:
Reçete sınavı henüz duyurulmadı. Alıntı:
|
Merhaba hocam.danismanlik belgem var .ben projeler hakkinda pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.
|
Zootekni mezunuyum. Zirai ilaç bayiliği açabilirmiyim. Tarımsal danışmanlık sınavına girebilirmiyim.
|
Alıntı:
|
Hocam merhabalar ya merak ettigim konu sizce ttarimsal danismanlik sertifikasimi almaliyim yoksa zirai bayi sertifikasimi karar vereme
dim |
Alıntı:
Ikisini de alın. Sonra ne iş yapacağınıza karar verirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:19 |